ΑΠΟ ΤΙ ΠΑΣΧΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΟΠΕΛΑ?(ΒΙΝΤΕΟ)

Η 20χρονη Μπεθ Γκούντιερ (Beth Goodier) πάσχει από μία εξαιρετικά σπάνια ασθένεια που έχουν μόλις 1.000 άνθρωποι στον κόσμο. Κοιμάται 22 από τις 24 ώρες της ημέρας, καθώς υποφέρει από το Σύνδρομο Kleine – Levin, γνωστό και ως Σύνδρομο της «Ωραίας Κοιμωμένης».
Η 20χρονη κοπέλα που νοσεί από μία από τις πιο σπάνιες ασθένειες παγκοσμίως σε τηλεοπτική της εμφάνιση στο BBC εξήγησε πώς είναι η ζωή της και πώς ξεκίνησε να κάνει αισθητά τα σημάδια του το σύνδρομο.
Το Kleine Levin εμφανίζεται συνήθως κατά τη διάρκεια της εφηβείας, με την κατάσταση συνεχόμενου ύπνου να παρουσιάζεται με περιοδικότητα πέντε εβδομάδων και διάρκεια από μία μέχρι και τρεις.

Η νεαρή κοπέλα ακόμα και όταν δεν κοιμάται, αυτές τις δύο ώρες δηλαδή, βρίσκεται σε κατάσταση «νιρβάνας» αδυνατώντας τις περισσότερες φορές να ξεχωρίσει την πραγματικότητα από το όνειρο.
Ως αποτέλεσμα χρειάζεται 24ωρη φροντίδα, αποκλείοντας δραστηριότητες όπως την παρακολούθηση μαθημάτων σε πανεπιστήμιο, τον αθλητισμό και φυσικά την εργασία.
Από τη δουλειά της ωστόσο, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή, αναγκάστηκε να παραιτηθεί και η μητέρα της νοσούσας, καθώς έπρεπε να την φροντίζει…

ΑΠΟ ΤΙ ΠΑΣΧΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΟΠΕΛΑ?(ΒΙΝΤΕΟ) ΑΠΟ ΤΙ ΠΑΣΧΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΟΠΕΛΑ?(ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by Unknown on 21:30 Rating: 5
Από το Blogger.