--- UFO ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΛΙΜΝΙΤΣΑ, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ. ---

Στη πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήσαμε, για UFOs στο Street View της Google, εντοπίσαμε έναν ιπτάμενο δίσκο πάνω από το χωριό Λιμνίτσα στην Αιτωλοακαρνανία. Τον ιπτάμενο δίσκο φωτογράφησε το ειδικό κόκκινο αυτοκίνητο της Google (όπως θα διακρίνετε από τον οδικό καθρέφτη) όταν πέρασε από την περιοχή, τον Οκτώβρη του 2011. Το σημείο λήψης είναι λίγο μετά την είσοδο του χωριού, ενώ το αντικείμενο ίπταται πάνω από ένα άνοιγμα μεταξύ δύο βουνών.

Σύμφωνα με υπολογισμούς της ομάδας Ερ.Ε.Ν.Ζω το αντικείμενο βρισκόταν σε απόσταση 1.500 με 2.000 μέτρα από το σημείο λήψης της φωτογραφίας, στις γεωγραφικές συντεταγμένες 38 31 26.04 N 21 58 55.25 E .
Σύμφωνα με την ομάδα μας, UFOs & Aliens truth Greek community, πρόκειται για ένα ΑΤΙΑ σε σχήμα ιπτάμενου δίσκου που κινούνταν με τρομερή ταχύτητα, όπως φαίνεται από τη σύγκριση της υπάρχουσας, αλλά και της προηγούμενης λήψης στην οποία φαίνεται ξανά το αντικείμενο αλλά μακρύτερα.
Προηγούμενη λήψη...
Λήψη με UFO...
Επόμενη λήψη...
Γνωρίζοντας ότι, η χρονική απόσταση μεταξύ των φωτογραφιών της Google είναι περίπου ένα δευτερόλεπτο, και εκτιμώντας (ογκομετρικά) τη μετατόπιση του αντικειμένου στα 8χλμ στο υπάρχον δευτερόλεπτο, η τελική ταχύτητα υπολογίζεται στα 14400χλμ/ώρα.
Μόνο ένας ιπτάμενος δίσκος θα πετούσε με τέτοια ταχύτητα και θα κάλυπτε αυτήν την απόσταση...

Πατήστε εδώ για να δείτε το ΑΤΙΑ στο street view !

(Εαν διαβάζετε το άρθρο μήνες-χρόνια μετά από τη δημοσίευση του, ενδέχεται οι φωτογραφίες να έχουν εγκατασταθεί με νεότερες και τα UFOs να μην υπάρχουν πιά.)
Το είδαμε εδω...
--- UFO ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΛΙΜΝΙΤΣΑ, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ. --- --- UFO ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΛΙΜΝΙΤΣΑ, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ. --- Reviewed by Unknown on 12:55 Rating: 5
Από το Blogger.