ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ.... Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ! Τζιχαντιστές εκτέλεσαν 150 εγκύους και ανήλικες ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να κάνουν σeξ μαζί τους!

Σοκάρει η είδηση και προκαλεί παγκόσμια ανατριχίλα το γεγονός ότι μέλη του Ισλαμικού Κράτους εκτέλεσαν 150 γυναίκες και ανήλικα κορίτσια στην πόλη Φαλούτζα του Ιράκ, επειδή αρνήθηκαν να συνευρεθούν ερωτικά με τζιχαντιστές.

Το Ισλαμικό Κράτος δολοφόνησε μέχρι και εγκύους γυναίκες ενώ στη συνέχεια έθαψε τα θύματα σε μαζικούς τάφους.

Σύμφωνα με πληροφορίες πίσω από τις ομαδικές εκτελέσεις βρίσκεται ο ηγέτης του Ισλαμικού Κράτους, ο “Abu Anas al-Libi” ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το πότε ακριβώς έγιναν οι δολοφονίες και με ποιο τρόπο. Η απόλυτη παράνοια και η φρίκη: Οι ομαδικές εκτελέσεις είναι ένα από τα δεινά που αντιμετωπίζουν οι Ιρακινοί πολίτες της περιοχής. Μία οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Βαγδάτη, είπε ότι το Ισλαμικό Κράτος ανάγκασε εκατοντάδες κατοίκους της πόλης al-Wafa, να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και απείλησαν με θάνατο όσους δεν το κάνουν, όπως αναφέρουν τα ειδησιογραφικά μέσα.
«Ολόκληρες οικογένειες μεταξύ των οποίων ήταν γυναίκες και παιδιά, αφέθηκαν στην έρημο μέσα στο κρύο». Η οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων ανέφερε πως 10 παιδιά πέθαναν από τις άσχημες καιρικές συνθήκες.
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ.... Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ! Τζιχαντιστές εκτέλεσαν 150 εγκύους και ανήλικες ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να κάνουν σeξ μαζί τους! ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ.... Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ! Τζιχαντιστές εκτέλεσαν 150 εγκύους και ανήλικες ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να κάνουν σeξ μαζί τους! Reviewed by Unknown on 17:00 Rating: 5
Από το Blogger.