Ναταλία Γερμανού-Πέτρος Ίμβριος: Η αλήθεια για τον καβγά, γιατί τη χαστούκισε

Τι κρύβεται πίσω από τον άγριο καβγά των Γερμανού-Ίμβριου;...
Τον γύρο του διαδικτύου έκανε από το απόγευμα της Τρίτης ένα ερασιτεχνικό βίντεο που δείχνει την Ναταλία Γερμανού και τον Πέτρο Ίμβριο να λογομαχούν έντονα και να ανταλλάσουν χειρονομίες στη μέση του δρόμου.
Το απόσπασμα λίγων δευτερολέπτων, που δημοσιεύτηκε στο blog του δημοσιογράφου Νάσου Γουμενίδη σόκαρε όσους γνωρίζουν τη Ναταλία Γερμανού και τον τραγουδιστή, Πέτρο Ίμβριο καθώς ξέρουν ότι –παρά το γεγονός ότι έχουν χωρίσει- διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.
Το Πρώτο Θέμα προσπάθησε να επικοινωνήσει τόσο με την Ναταλία Γερμανού, όσο και με τον Πέτρο Ίμβριο, αλλά κανένας από τους δύο δεν απάντησε.
Ας βάλουμε τα δεδομένα σε μια σειρα!

Αρχικά, προκαλεί εντύπωση ότι ο καβγάς τους έγινε στη μέση του δρόμου και ο οδηγός της μηχανής πέρασε απτόητος από δίπλα τους. Στη συνέχεια, η κοπέλα που τραβάει το βίντεο ακούει ένα τραγούδι-το οποίο ερμηνεύει ο ίδιος ο Πέτρος Ίμβριος- και λίγο αργότερα λέει: «Η Ναταλία είναι;» και δεν την αποκαλεί με το επίθετό της. Σε παρόμοιο περιστατικό, εσείς δεν θα λέγατε «Η Γερμανού είναι»;
Ψάχνοντας τη δισκογραφία του τραγουδιστή ομολογουμένως δεν βρέθηκε κάποιο τραγούδι με τα λόγια που μπορέσαμε να συγκρατήσουμε από τα ανεβοκατεβάσματα της μουσικής (σ.σ. κάποιοι στίχοι όπως: δεν ξέρω ποια μαζί σου τι να κάνω… να μην πονάω λες… πώς να πιστέψω… έξω φρενών με κάνεις όταν με καλοπιάνεις και θες να συγχωρήσω…), ψάχνοντας όμως ακόμα καλύτερα διαπιστώσαμε ότι επρόκειτο για το νέο τραγούδι του Πέτρου Ίμβριου με τίτλο «Έξω φρενών» για το οποίο μάλιστα είχε κάνει και ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.
Τα δεδομένα, όμως, δεν σταματούν εδώ, καθώς η Ναταλία Γερμανού… μίλησε!
Συγκεκριμένα, ο Πέτρος Ίμβριος της ζήτησε να κάνει ένα «πέρασμα» από το γύρισμα για την οπτικοποίηση του τραγουδιού «Έξω φρενών» εκείνη απάντησε θετικά.
Στη σκηνή που γυρίστηκε έξω από το κανάλι Ε, όπου η Ναταλία Γερμανού κάνει εγγραφές για την εκπομπή της «Μη Χανόμαστε» ο Πέτρος Ίμβριος υποτίθεται πως της επιτίθεται και εκείνη φεύγει με το Smart της τρομαγμένη.
Για την προώθηση, μάλιστα, του τραγουδιού κυκλοφόρησε και ένα ερασιτεχνικό βίντεο από κινητό που δείχνει τους δύο πρώην συζύγους να μαλώνουν- από την πρώτη στιγμή βέβαια φαινόταν ότι επρόκειτο για «ύποπτη» σύμπτωση, αφού έλειπε η πινακίδα του αυτοκινήτου, ακουγόταν το τραγούδι του Πέτρου Ιμβριου από τα ηχεία και επίσης, όσοι έχουν βρεθεί στο Ε γνωρίζουν ότι υπάρχουν άνθρωποι ιδιωτικής ασφάλειας στην είσοδο και θα είχαν επέμβει, αμέσως, αν γινόταν μπροστά τους αληθινή πράξη βίας!
Δείτε το βίντεο με το χαστούκι του Ίμβριου στη Γερμανού:
Ναταλία Γερμανού-Πέτρος Ίμβριος: Η αλήθεια για τον καβγά, γιατί τη χαστούκισε Ναταλία Γερμανού-Πέτρος Ίμβριος: Η αλήθεια για τον καβγά, γιατί τη χαστούκισε Reviewed by Unknown on 09:26 Rating: 5
Από το Blogger.