ΣΟΚ!!!ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ WELT!!!ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!!

Διαπίστωση, δήλωση, άρθρο; Η WELT γράφει: «Η Ελλάδα επιτυγχάνει, εκεί όπου η Ιταλία και η Γαλλία αποτυγχάνουν: στην εξυγίανση του δημόσιου προϋπολογισμού. Εάν δεν χάσουν τώρα την ψυχραιμία τους, μπορούν να σώσουν την Ευρώπη. Ένας μεγάλος κίνδυνος όμως παραμένει»
Η γερμανική εφημερίδα του Βερολίνου , επαινεί τις επιδόσεις της Ελλάδας και σχολιάζει σχετικά με το ρόλο που θα μπορούσε να παίξει μέσα στην Ευρώπη: «Η Ευρώπη κλονίζεται. Ο βορράς και ο νότος συγκρούονται. Η Γαλλία είναι αδύναμη. Οι Βρετανοί απομακρύνονται από την ΕΕ. Η Ουγγαρία ξεφεύγει σιγά-σιγά από την κοινότητα των κρατών δικαίου. Στην Ισπανία και την Πορτογαλία υποθέσεις διαφθοράς υπονομεύουν την εμπιστοσύνη συνολικά απέναντι στο πολιτικό σύστημα. Η Ε.Ε. καταφέρνει με πολύ κόπο να απαντήσει απέναντι στην ρωσική επιθετικότητα. Μια νέα συζήτηση απέναντι στη διατήρηση της Ευρωζώνης είναι το τελευταίο που χρειάζεται η Ε.Ε. Δεν μπορεί να κάνει τίποτα: αυτή τη φορά μπορούν οι Έλληνες να σώσουν την Ευρώπη».

Ο τίτλος του άρθρου είναι «Το στοίχημα των Ελλήνων» είναι ο τίτλος με τον οποίο επιγράφει το δικό της δημοσίευμα η Frankfurter Allgemeine Zeitung. «Απρόσμενα γρήγορα η Ελλάδα βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο του ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος. Σιγά-σιγά είχαμε συνηθίσει ότι η κατάσταση βελτιώνεται στη χώρα από την οποία προήλθε η ευρωκρίση. Η χώρα μετά από πέντε σκληρά χρόνια άρχισε να βγαίνει από την κρίση. Ήδη όμως μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες μπορούν όλα αν αλλάξουν», όπως υποστηρίζει η Deutsche Welle.
«Τότε», συνεχίζει, «θα πρέπει το κοινοβούλιο να εκλέξει έναν νέο πρόεδρο. Εάν δεν καταστεί εφικτό θα προκηρυχθούν εκλογές για τον Φεβρουάριο. Και σύμφωνα με τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις θα κερδίσει το αριστερό κόμμα ΣΥΡΙΖΑ. Θέλει να αναθεωρήσει όλες τις μεταρρυθμίσεις και τα μέτρα λιτότητας και να επιτύχει μια αναδιάρθρωση του χρέους στα επίπεδα του 2012. Με τον τρόπο αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ θα συγκρουόταν με την Ευρώπη. Στην χειρότερη περίπτωση απειλείται έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ».
ΠΗΓΗ
ΣΟΚ!!!ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ WELT!!!ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!! ΣΟΚ!!!ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ WELT!!!ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!! Reviewed by Unknown on 22:30 Rating: 5
Από το Blogger.