Αυτά είναι τα 9 πιο περίεργα σπίτια του κόσμου. Και μπορούν να γίνουν δικά σου

Πως φαντάζεσαι το σπίτι των ονείρων σου; Σε ένα νησί; Πάνω σε ένα πανύψηλο… δέντρο; Σαν τα σπίτια των Χόμπιτ; Απ όλα έχουμε για σένα! Θα δεις, θα θαυμάσεις και μάλιστα -αν η κρίση σε έκανε… κροίσο- θα αγοράσεις, όποιο σου αρέσει. Γιατί τα σπίτια που θα σου παρουσιάσουμε παρακάτω, όχι μόνο είναι τα πιο περίεργα σπίτια του κόσμου, αλλά μπορούν να γίνουν δικά σου, γιατί είναι προς πώληση!

Έχουμε και λέμε λοιπόν.
Το σπίτι των Χόμπιτ, που θυμίζει μανιτάρι στο Μέριλαντ

350τμ2 με μεγάλα οβάλ παράθυρα και το ταβάνι στα 9 μέτρα. Θέλεις να φανταστείς το εσωτερικό του; Σκέψου να ζεις κάτω από ένα μανιτάρι και το χεις! Καλυμμένο από αφρό πολυουρεθάνης, το συγκεκριμένο σπίτι έχει γίνει το αξιοθέατο στην περιοχή του. Όχι πες. Εσύ δεν θα γυρνούσες να το κοιτάξεις δηλαδή;
Το θέλεις; Πωλέιται.
Διεύθυνση: 4949 Allan Road, Bethesda, MD
Τιμή: $1.2 εκατομμύρια

Το σπίτι στο Grand Rapids με το μουσικό όργανο των 2300 κομματιών στο υπόγειό του

Τουτο δω, δεν το πιάνει το μάτι σου. Απ έξω βλέπεις ένα συμβατικό σπιτάκι με τη μια κρεβατοκάμαρά του, το σαλονάκι του, την βεραντούλα. Όλα κανονικά τακτοποιημένα, καθαρά. Όταν όμως κάνεις πως ανοίγεις την πόρτα που κατεβάζει στο υπόγειο… νταν νταν νταν νταν. Ανοίγεται μπροστά σου η θέα ενός μουσικού οργάνου που αποτελείται από 2300 κομμάτια σωλήνων μικρών και μεγαλύτερων, που όλοι μαζί κάνουν ένα σούπερ ντούπερ εκκλησιαστικό όργανο, να το βλέπει ο Άγιος Πέτρος -της Ρώμης_ και να ζηλεύει. Ευκαιρία ζωής σου λέει η αγγελία. Αρκεί να σου αρέσει να παίζεις εκκλησιαστική μουσική στο υπόγειο.
Διεύθυνση: 1117 Third Street NW, Grand Rapids, MI
Τιμή: $129.900

Το σπίτι θόλος της Καλιφόρνια

Σαν να ζεις σε κινηματογραφική ταινία. Σε έναν από αυτούς τους διαστημικούς οικισμούς που χτίζουν σε άλλους πλανήτες -όσοι πιστεύουν σ αυτές τις θεωρίες- και στεγάζουν τα καλύτερα μυαλά του πλανήτη κάτω από θολωτά κτίρια με ελεγχόμενη παροχή οξυγόνου και απίστευτη θέα στη… γη. Κάτι τέτοιο δεν σου έρχεται στο νου όταν βλέπεις την κατασκευή της φωτογραφίας; Εντάξει. Χωρίς την πισίνα, την ομπρέλα ήλιου και τα δεντράκια.
Έξτρα τιπ αν θέλεις να αγοράσεις εσύ το σπιτάκι τούτο! Θα τρελαθείς αν κάνεις πως τραγουδάς στο εσωτερικό του. Δεν παίζεται η ακουστική του σου λέω. Το ίδιο και όταν ακούς μουσική. Θα σολάρει ο μπασίστας μέσα στο τύμπανο του αυτιού σου, ακόμα κι αν έχεις βάλει το άιφον σε φορητά ηχεία για να ακούσεις τη ροκιά σου.
Διεύθυνση: 17547 Peutz Valley, Alpine, CA
Τιμή: $499.900

Σπίτι σε νησί. Και όχι στις Κυκλάδες.

Κανονικό σε διαστάσεις και εμβαδόν, στα 188τμ2, είναι όσο χρειάζεται για να το κουμαντάρεις μόνη σου και να μπορείς να φιλοξενείς και κανα δυο φίλους να κάνεις το κομμάτι σου, τύπου «έλληνας κροίσος με δικό του νησί… πόσα γράμματα;»
Στον κόλπο του Μαραθώνα (όχι του δικού μας καλέ! Του άλλου. Στην Φλόριντα) το σπιτάκι της φωτογραφίας τα έχει όλα. Ανεμογεννήτριες να κάνει φου φου ο αέρας να τις γυρνά να πα΄ραγει ρεύμα. Φωτοβολταικά να μαζεύει τις αχτίδες του ήλιου να τις κάνει ενέργεια… Τα πάντα όλα έχει. Ακόμα και τάφρο. Για να κρατάει μακριά τους ανεπιθύμητους… καρχαρίες στην προκειμένη περίπτωση. Και τζαμπέτο. Ούτε δέκα μύρια… λολ
Διεύθυνση: 0 E Sister Rock, FL
Τιμή: $9.9 εκατομμύρια

Κανονικό σπίτι στο Όρεγκον. Α! Μαζί με την ταβέρνα του

Στην πραγματικότητα η ταβέρνα πωλέιται και έχει και ένα σπιτάκι μιας κρεβατοκάμαρας μαζί, γιατί που να τρέχεις τώρα μες στα άγρια χαράματα, αφού αύριο πάλι εδώ θα είσαι! Κλείνεις το ταβερνείο και ανοίγεις την πίσω πόρτα και βρίσκεσαι στο σπιτάκι σου.
Όλα αυτά στα 15 μίλια έξω από το κέντρο του Πόρτλαντ στο Όρεγκον. Θέλεις να γίνεις ταβερνιάρης; Περισσότερα εδώ
Διεύθυνση: 8031 NW Skyling BLVD, Portland, OR
Τιμή: $795.000

Ένα σχεδόν δενδρόσπιτο στους λόφους του Χόλιγουντ

Μιλάμε για την απόλυτη χλιδή. Και τι δεν έχει αυτό το πετροτζαμοξυλόσπιτο. Θέα; Απεριόριστη. Στο Λος Άντζελες, στον ωκεανό, στα σπίτια των μεγαλύτερων σταρς του πλανήτη. Πισίνα; Χα! Μα πως τολμάς; Εννοείται! Την καλύτερη. Και μάλιστα ανάμεσα σε δέντρα. Δάσος ολόκληρο. Ένα μάλιστα από αυτά τα δέντρα μεγαλώνει στο εσωτερικό του σπιτιού! Ένας τεράστιος ευκάλυπτος. Και όλα αυτά αγαπητέ αναγνώστη, σε απόσταση πέντε λεπτών από την Sunset Blvd, να την περπατάς και να γουρλώνει το μάτι από τις σταρούμπες και την πολυτέλεια.
Μην το βλέπεις έτσι με τις γωνίες του και νομίζεις ότι σου χαλάει το φενγκ σούι. Μπες μέσα να δεις. Θα τρελαθείς σου λέω.
Διεύθυνση: 8530 Hedges Place, Los Angeles (City), CA
Τιμή: $7.9 εκατομμύρια

Το σπίτι από ανοξείδωτο ατσάλι

Είδες τώρα εσύ, όλα τα παραπάνω σπιτάκια και ένοιωσες μια ανασφάλεια. Ωραία αλλά μικρά. Που θα φιλοξενείς το σόι; Που θα κάνεις παρτυ να χαρούν οι φίλοι; Μην ανησυχείς. Σου έχουμε και μεγαλύτερες προτάσεις. Ας πούμε 1278.5τμ2. Σου κάνουν; 5 κρεβατοκάμαρες, 5 μπάνια, infinity πισίνα, σπα, σκάλα από γυαλί και μάρμαρο, ασανσέρ από γυαλί να σε ανεβοκατεβάζει στους ορόφους και μέχρι το κελάρι με τα κρασιά σου; Και από πάρκινγκ μην μου άγχεσαι. Πόσα αυτοκίνητα έχεις; Μέχρι δέκα στεγάζει το παρόν!
Διύθυνση: 2235 Hercules Drive, Los Angeles, CA
Τιμή: $12.5 εκατομμύρια

Το σπίτι παιδική χαρά

Μπορεί απ έξω να μοιάζει μια πολυτελής έπαυλη, με τους φοίνικες,, τα συντριβάνια και τ αόλα της, αλλά στο εσωτερικό είναι η χαρά του… παιδιού. Φλιπεράκια, τραπάεζια πιγκ πογκ, μπιλιάρδα, ποδοσφαιράκια, βιντεο γκειμς, κονσολες διαστημικές, χομ σίνεμα (τύφλα να χει η γκολντ κλας)… δεν έχω λόγια να σου περιγράψω! Πάτα το λινκ στη διεύθυνση και μπες να δεις με τα μάτια σου. Φυσικά για όλα αυτά, θα πρέπει να δώσεις… 35 μυριάκια!
Διεύθυνση: 3682 Princeton Place, Boca Raton, FL
Τιμή: $35 εκατομμύρια

Το σπίτι με το τούνελ

Από την εποχή του «Great Gatsby», το σπίτι έχει ένα τούνελ στο υπόγειο του, ώστε να συνδέεται απ ευθείας με το ποτάμι και να κάνει -ο ιδιοκτήτης του, τα χρόνια εκείνα- εμπόριο ουίσκι. Καλό ε;
Διεύθυνση: 1880 Edgewood Ave South, Jacksonville, FL
Τιμή: $1.5 εκατομμύριο
ΠΗΓΗ
Αυτά είναι τα 9 πιο περίεργα σπίτια του κόσμου. Και μπορούν να γίνουν δικά σου Αυτά είναι τα 9 πιο περίεργα σπίτια του κόσμου. Και μπορούν να γίνουν δικά σου Reviewed by Unknown on 19:00 Rating: 5
Από το Blogger.