Καθρέφτης: Πηγή ενέργειας μέσα στο σπίτι

Ένας σωστός καθρέφτης είναι ο καλύτερος σύμβουλος να μας ενθαρρύνει, να μας επικρίνει και να μας επιβραβεύσει.

Μας αρέσει να βλέπουμε το είδωλο μας και με μεγάλη ευχαρίστηση θα μπορούσαμε να τοποθετήσουμε αυτό το αντικείμενο σε όλα τα μέρη του σπιτιού μας. Ποια σημεία είναι κατάλληλα να τοποθετήσουμε έναν καθρέφτη και ποια όχι, σύμφωνα με τις αρχές του Φενγκ Σούι; Έ


νας καθρέφτης επιταχύνει ή αλλάζει τη ροή της ενέργεια στέλνοντας την εκεί που εμείς θέλουμε. Όλες έχουμε ακούσει σε μία περίοδο της ζωής μας από μία φίλη τη φράση: «Περιμένεις το σωστό άντρα να σου χτυπήσει την πόρτα;» Ε, λοιπόν αυτό μπορεί να συμβεί ή καλύτερα μπορεί να το εμποδίζουμε εμείς να συμβεί. Σημαντικό λάθος στη διακόσμηση του Φενγκ Σούι είναι η τοποθέτηση του ακριβώς απέναντι από την πόρτα της εισόδου, παράθυρου ή μπαλκονόπορτας. 

Βάζοντας τον καθρέφτη ακριβώς απέναντι αφήνουμε την ενέργεια να φεύγει ενώ ο στόχος είναι να την κρατάμε μέσα. Μία καλή επιλογή είναι λίγο πιο αριστερά ή λίγο πιο δεξιά και κοντά στην είσοδο όχι όμως ακριβώς απέναντι. Επόμενη συμβουλή είναι η αποφυγή στη διακόσμηση: δύο καθρέπτες δεν πρέπει να τοποθετούνται απέναντι ο ένας από τον άλλον. 

Αυξάνει την ένταση στο σπίτι πράγμα που δεν θέλουμε να συμβεί. Ο καθρέφτης είναι πηγή ενέργειας που στο υπνοδωμάτιο μας δεν είναι πολύ χρήσιμη αν θέλουμε έναν καλό και θεραπευτικό ύπνο. Αν κάτι δεν πηγαίνει καλά στη ζωή μας είναι η στιγμή να ασχοληθούμε με το σπίτι μας και όχι μόνο με την .. ντουλάπα μας. Και κατά μία έννοια .. και με τους καθρέφτες του. 
Το είδαμε εδω...
Καθρέφτης: Πηγή ενέργειας μέσα στο σπίτι Καθρέφτης: Πηγή ενέργειας μέσα στο σπίτι Reviewed by Unknown on 09:30 Rating: 5
Από το Blogger.