Κάμερα παρακολούθησης κατέγραψε την παρουσία ενός μυστηριώδους φωτεινού αντικειμένου πάνω από την Ρώμη!!!!!!!!!!!!!!

Κατά τη διάρκεια μία από της εγγραφές, που πραγματοποιήθηκαν από μία κάμερα επιτήρησης , ο κ Ντιέγκο έχει παρατηρήσει κάτι παράξενο, το πρωί στις 8 Νοεμβρίου 2014, λίγα λεπτά πριν την ανατολή του ήλιου, η κάμερα είχε συλλάβει ένα αγνώστων στοιχείων αντικείμενο πολύ φωτεινό που αρχικά φαίνονταν να ανεβαίνει σιγά-σιγά πίσω από ένα μακρινό λόφο μερικές εκατοντάδες μέτρα, όπου στη συνέχεια εκτινάχτηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς τα σύννεφα μετά από μια ξαφνική αλλαγή πορείας.
























01 αντίτυπο
Η Προβολή πλήρους οθόνης του πάρκινγκ όπου είχε τοποθετήσει την κάμερα επιτήρησης. Στο βάθος, πέρα ​​από τα δέντρα, μπορείτε να δείτε το λόφο από το οποίο το αντικείμενο, ανεβαίνει προς πάνω.
03 αντίτυπο

02 αντίτυπο
Το αντικειμένου λίγα λεπτά πριν αλλάξει κατεύθυνση και εκτοξεύεται προς τον ουρανό. Το σχήμα, η τροχιά και η ταχύτητα με την οποία το αντικείμενο επιταχύνει μακριά στον ουρανό, θυμίζει κάποιες άλλες θεάσεις μυστηριωδών  αντικειμένων που έχουν καταγραφεί σε διάφορα μέρη του κόσμου.
Οι αναλύσεις που πραγματοποιήθηκαν στο βίντεο, δείχνουν ότι το αντικείμενο δεν παρουσιάζει αλλαγή χρώματος, και σε συνδυασμό με την απότομη στροφή καθώς επιταχύνει το αντικείμενο προς τον ουρανό, αποκλείουμε ότι αυτό ήταν ένα συμβατικό αεροσκάφος, έπειτα μπορούμε να αποκλείσουμε κάθε μορφή χειραγώγησης στο βίντεο, στο οποίο απεικονίζεται το αντικείμενο σε όλες ακολουθίες της πτήσης, από τη στιγμή που εμφανίζεται πίσω από το λόφο, μέχρι εκείνη κατά την οποία υποχωρεί προς τον ουρανό. .
Σύμφωνα με τα στοιχεία, η περιοχή στο οποίο εμφανίστηκε το αντικείμενο, ήταν ακατοίκητη με εξαίρεση ορισμένα βιομηχανικά κτίρια που βρίσκονται στην περιοχή που γειτνιάζει άμεσα.
Παρακάτω δημοσιεύουμε ένα σύντομο βίντεο, το οποίο αναπτύχθηκε από το πρωτότυπο υλικό που δόθηκε από τον μάρτυρα, το οποίο δείχνει την κύρια ακολουθία της παρατήρησης. 

Το είδαμε εδω...
Κάμερα παρακολούθησης κατέγραψε την παρουσία ενός μυστηριώδους φωτεινού αντικειμένου πάνω από την Ρώμη!!!!!!!!!!!!!! Κάμερα παρακολούθησης κατέγραψε την παρουσία ενός μυστηριώδους φωτεινού αντικειμένου πάνω από την Ρώμη!!!!!!!!!!!!!! Reviewed by Unknown on 22:28 Rating: 5
Από το Blogger.