Μωρό έβαλε τα κλάματα λίγο πριν την αποτέφρωση του!

Ένα μωράκι από την Κίνα που όλοι πίστευαν ότι έχει πεθάνει, "ξύπνησε" στη διάρκεια της κηδείας του και άρχισε να κλαίει, λίγα λεπτά πριν αποτεφρωθεί.
Το εν λόγω νεογέννητο αγοράκι είχε τύχη βουνό, αφού λεπτά πριν την "νεκροφάνεια" του, οι γονείς και οι γιατροί του το θεωρούσαν νεκρό.
Το 30 ημερών βρέφος εισήχθη στο νοσοκομείο τις 28 Οκτωβρίου με διαγνωσμένη πνευμονία.

 Στη συνέχεια παρουσίασε αιφνίδιες διακοπές της αναπνοής και του καρδιακού παλμού του, με τους γιατρούς του νοσοκομείου "Anhui Provincial Children's Hospital", να ανακοινώνουν στους γονείς τους πως η κατάσταση του ήταν μη αναστρέψιμη και συμφώνησαν να διακόψουν τη φαρμακευτική αγωγή που λάμβανε.
Λίγο μετά διέγνωσαν τον θάνατο του.
Την ώρα που πήγαιναν το μωρό για αποτέφρωση στην πρωτεύουσα Hefei της επαρχίας Anhui της Κίνας, το αγοράκι συνήλθε και έβαλε τα κλάματα.
Το μωράκι νοσηλεύεται τώρα στην εντατική και οι γιατροί πιστεύουν ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Μετά το περιστατικό, ένας γιατρός και μια νοσοκόμα τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.
ΠΗΓΗ
Μωρό έβαλε τα κλάματα λίγο πριν την αποτέφρωση του! Μωρό έβαλε τα κλάματα λίγο πριν την αποτέφρωση του! Reviewed by Unknown on 20:00 Rating: 5
Από το Blogger.