Μαντέψτε τι έκαναν οι γονείς στις ΤΡΙΔΥΜΕΣ κόρες τους για ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ !!!


triplets-4701
Μαντέψτε τι έκαναν οι γονείς στις ΤΡΙΔΥΜΕΣ κόρες τους για ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ !!!
Οι τρίδυμες Φιόν, Μάντισον και Πέιτζ γεννήθηκαν πριν από έναν χρόνο και κατάφεραν να κερδίσουν τις πιθανότητες και να επιζήσουν, παρά το γεγονός ότι μοιράστηκαν τον ίδιο αμνιακό σάκο. Τα πανομοιότυπα κοριτσάκια χαίρουν άκρας υγείας, όμως οι γονείς τους, Κάρεν και Ίαν Γκίλμπερτ αντιμετωπίζουν ένα σοβαρό πρόβλημα… καθώς δεν μπορούν να τις ξεχωρίσουν.
Για τον λόγο αυτό, σκέφτηκαν έναν ιδιαίτερο τρόπο για να καταλαβαίνουν ποια είναι ποια! Τους βάφουν τα νύχια των ποδιών με διαφορετικά χρώματα και έτσι μπορούν να τις αναγνωρίσουν.
Η Φιόν έχει φούξια μανό στα νύχια της, η Μάντισον το πράσινο της μέντας και η Πέιτζ μωβ! Η μητέρα τους μάλιστα εξήγησε ότι τους ήρθε ξαφνικά αυτή η ιδέα και μάλιστα έχει αποτέλεσμα.


Να σημειωθεί ότι η επιλογή των χρωμάτων δεν είναι τυχαία, καθώς έχει σχέση με το αρχικό γράμμα του ονόματος της κάθε μίας.
Οι τρισευτυχισμένοι γονείς πιστεύουν πάντως πως οι μικρές θα αναπτύξουν διαφορετικά χαρακτηριστικά μεγαλώνοντας και έτσι δεν θα χρειάζεται να τις κοιτούν στα… πόδια για να τις ξεχωρίσουν!





ΠΗΓΗ
Μαντέψτε τι έκαναν οι γονείς στις ΤΡΙΔΥΜΕΣ κόρες τους για ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ !!! Μαντέψτε τι έκαναν οι γονείς στις ΤΡΙΔΥΜΕΣ κόρες τους για ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ !!! Reviewed by Unknown on 00:00 Rating: 5
Από το Blogger.