ΕΦΙΑΛΤΗΣ!!! Άνοιξε ένα κουτί τόνου και είδε δυο μάτια…να την κοιτάζουν! (ΦΩΤΟ)


Ηταν έτοιμη να γευματίσει ελαφρά όταν άνοιξε μια κονσέρβα τόνου. Το είχε κάνει δεκάδες φορές μέσα στο τελευταίο μήνα. Αυτή τη φορά όμως σοκαρίστηκε όταν τραβώντας το καπάκι είδε ένα ζευγάρι μάτια να την κοιτούν.
«Άνοιξα το καπάκι και είδα ένα απαίσιο πράγμα σαν ένα κομμάτι εντέρου να με κοιτάει” δήλωσε η Zoe Butle στο Nottingham Post.

Η 28χρονη αντέδρασε αμέσως και έστειλε επιστολή στην εταιρία που ζητούσε να της εξηγήσει πως συνέβη αυτό μέσα σε μια κονσέρβα τόνου.

Αυτό που πραγματικά πλέον την ενδιαφέρει είναι να μάθει τι είδους πλάσμα είναι αυτό, έτσι ώστε να διασφαλιστεί από κάθε άποψη η υγεία της ίδιας αλλά και των καταναλωτών.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Δρ Hany Elsheikha, αναπληρωτής καθηγητής των κτηνιατρικών παρασιτολογίας στο Πανεπιστήμιο του Nottingham, δήλωσε ότι θα μπορούσε να είναι έμβρυο καβουριού.

ΠΗΓΗ
ΕΦΙΑΛΤΗΣ!!! Άνοιξε ένα κουτί τόνου και είδε δυο μάτια…να την κοιτάζουν! (ΦΩΤΟ) ΕΦΙΑΛΤΗΣ!!! Άνοιξε ένα κουτί τόνου και είδε δυο μάτια…να την κοιτάζουν! (ΦΩΤΟ) Reviewed by Unknown on 21:30 Rating: 5
Από το Blogger.