Έρευνα αποκαλύπτει γιατί οι γυναίκες κάνουν τόση ώρα να ετοιμαστούν



Την απάντηση στο αιώνιο ερώτημα «Γιατί οι γυναίκες κάνουν τόση ώρα να ετοιμαστούν;» έρχεται να δώσει νέα έρευνα του Ελληνικού Ινστιτούτου Ψυχολογικής και Σεξουαλικής Υγείας, για τους σκοπούς της οποίας επιστρατεύτηκε αντιπροσωπευτικό δείγμα πληθυσμού, γένους θηλυκού, στην περιοχή της Αττικής.
Οι συμμετέχουσες στην έρευνα όφειλαν να συμπληρώσουν ένα ειδικό ερωτηματολόγιο το οποίο περιελάμβανε τις περισσότερες αντρικές απορίες επί του θέματος όπως «γιατί δε βάζεις απλά αυτό;» «τι είναι η μάσκαρα;» «που βρήκες τόσα ρούχα;» «γιατί μου φαίνονται όλα ίδια;» και «πριν μισή ώρα δεν είχαμε ραντεβού;» Έπειτα, με τη βοήθεια του νυχτερινού κέντρου W, μελετήθηκε η συμπεριφορά του δείγματος μερικές ώρες πριν από βραδινή έξοδο καθώς και οι αντιδράσεις των άτυχων ανδρών οι οποίοι συνήθως είχαν ξεχάσει πού είχαν κανονίσει να πάνε, γιατί βρίσκονταν εκεί καθώς και το όνομα της κοπέλας τους.

Τα αποτελέσματα της έρευνας επαληθεύουν τις υποψίες πως όλες οι γυναίκες έχουν αχρωματοψία, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αντιληφθούν εύκολα τις διαφορές των περισσοτέρων ρούχων της γκαρνταρόμπας τους, σπαταλώντας έτσι πολύτιμο χρόνο. Επίσης, σημαντικό ποσοστό διαθέτει περιορισμένη μνήμη, με αποτέλεσμα να ξεχνάει ότι έχει ήδη δοκιμάσει τα περισσότερα ρούχα και όλους τους πιθανούς συνδυασμούς τους. Περαιτέρω ευρήματα έδειξαν πως η τεχνολογία είναι ένας ακόμα παράγοντας που επηρεάζει τη διάρκεια προετοιμασίας των γυναικών, με το δημοφιλή ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης facebook να είναι ο νούμερο 1 αντιπερισπασμός τους, ενώ η ανάλυση διαφόρων σεναρίων σχετικά με το που οδηγείται η σχέση τους αποτελεί ακόμη έναν ανασταλτικό παράγοντα, μιας και τις κάνει να αφαιρούνται από τον αρχικό τους στόχο. Τέλος, ένα πολύ μικρό ποσοστό των γυναικών που ερωτήθηκαν παραδέχτηκαν πως απλά ψάχνουν τον ιδανικό συνδυασμό ρούχων έτσι ώστε να κάνουν θετική εντύπωση στους άνδρες.
Ο Dr. Θάνος Ε. Ασκητής, ιδρυτής του Ινστιτούτου, παραδέχτηκε πως το 89% των ανδρών δεν δίνει καμμία σημασία στα ρούχα που φοράνε οι γυναίκες ενώ οι μόνες τους γνώσεις σχετικά με τα καλλυντικά είναι πως «η μάσκαρα είναι αυτό που μπαίνει στις βλεφαρίδες» και «το eye liner είναι το άλλο που κάνουν τη γραμμή». Τέλος, ο διακεκριμένος σεξολόγος δήλωσε ότι, αναπόφευκτα, το φαινόμενο της κωλυσιεργίας των γυναικών συνδέεται με την ανδρική ανικανότητα, καθώς η ατελείωτη αναμονή προκαλεί βαθύτατη ψυχολογική πίεση και στρες, οδηγώντας στην αδυναμία εκτέλεσης της σεξουαλικής πράξης.
ΠΗΓΗ
Έρευνα αποκαλύπτει γιατί οι γυναίκες κάνουν τόση ώρα να ετοιμαστούν Έρευνα αποκαλύπτει γιατί οι γυναίκες κάνουν τόση ώρα να ετοιμαστούν Reviewed by Unknown on 01:00 Rating: 5
Από το Blogger.