ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ. ΠΑΚΕΤΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ ΝΟΣΤΙΜΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ


Αυτό είναι το μενού στρατιωτών από διαφορετικούς στρατούς του κόσμου στο πεδίο της μάχης. Πακέτα φαγητού με νοστιμιές της πατρίδας
Ο κοινός παρονομαστής σε όλα αυτά τα γεύματα είναι ότι είναι συσκευασμένα έτσι που να μπορούν να καταναλωθούν οπουδήποτε.
Το γερμανικό σιτηρέσιο περιλαμβάνει αρκετά φακελάκια χυμού γκρέιπφουτ και εξωτικών φρούτων σε σκόνη που φτιάχνεται με προσθήκη νερού και ιταλικά μπισκότα, αλλά και πιο "παραδοσιακά" εδέσματα όπως άλειμμα συκωτιού και ψωμί σίκαλης, γκούλας με πατάτες και για πρωινό μαρμελάδες βύσσινο και βερύκοκο.


Το καναδικό σιτηρέσιο περιλαμβάνει για πρωινό το καναδικό σνακ "Bear Paws". Για το κυρίως γεύμα υπάρχει επιλογή ανάμεσα σε φιλέτο σολομού με σος τάσκαν ή χορτοφαγικό κουσκούς. Υπάρχουν επίσης τα υλικά για σάντουιτς με φυστικοβούτυρο και μαρμελάδα.

Το αμερικανικό πακέτο περιέχει κέικ με αμύγδαλο και παπαρουνόσπορο, κράνμπερι, μηλίτη, φυστικοβούτυρο και κράκερ. Για κυρίως περιλαμβάνει ένα πιάτο λιγότερο παραδοσιακό -ζυμαρικά με λαχανικά και κόκκινη σάλτσα. Εντυπωσιακή όμως είναι η μέθοδος για να το ζεστάνεις: προσθέτεις νερό στη σκόνη μέσα σε μια πλαστική σακούλα και παράγει αρκετή θερμότητα για να ζεστάνεις το σακουλάκι με το γεύμα.

Το γαλλικό πακέτο είναι ιδιαιτέρως σοφιστικέ, αλλά και κομψό ταυτόχρονα. Το σιτηρέσιο προσφέρει στους στρατιώτες πατέ ελαφιού, κασουλέ με κονφί πάπιας, χοιρινό αλά κρεόλ και πουτίγκα σοκολάτας. Περιλαμβάνει ακόμα συσκευή για ζέσταμα μιας χρήσης, καφέ, μούσλι για πρωινό και καραμέλες.

Στο ιταλικό πακέτο βρίσκεις για πρωινό ένα τονωτικό σφηνάκι με 40% αλκοόλ, καπουτσίνο σε σκόνη, πολλά μπισκότα και μίας χρήσης συσκευή κάμπινγκ για ζέσταμα για να ζεστάνεις το γεύμα, που αποτελείται από ζυμαρικά και σούπα φασόλια, κονσέρβα γαλοπούλα και σαλάτα με ρύζι. Για επιδόρπιο έχει μπάρα δημητριακών, φρουτοσαλάτα κονσέρβα ή μπάρα σοκολάτα με μούσλι.

Το βρετανικό πακέτο περιλαμβάνει αρκετές γνωστές μάρκες όπως καφέ Kenco, τσάι Typhoo και ένα μίνι μπουκάλι ταμπάσκο. Για κυρίως πιάτο έχει ένα αγαπημένο πιάτο των Βρετανών, κοτόπουλο τίκα μασάλα και χορτοφαγικά ζυμαρικά. Έχει επίσης χοιρινό με φασόλια και αρκετές καραμέλες, γλυκά και σνακ.

Το σιτηρέσιο της Εσθονίας περιέχει γεμιστές πιπεριές, πατέ κοτόπουλου, καπνιστές σαρδέλες και λουκάνικο συκωτιού με πατάτες. Επίσης φρυγανιές και χαλβά με βανίλια για επιδόρπιο. Για πρωινό έχει μούσλι, χυμό φρούτων και μέλι.

Το πακέτο της Αυστραλίας έχει περισσότερες μικρές λιχουδιές από οποιοδήποτε άλλο, από Vegemite (άλειμμα μαγιάς), μέχρι μπισκότα σάντουιτς με μαρμελάδα και ένα κουτί ζαχαρούχο γάλα. Το κυρίως πιάτο είναι κεφτέδες και ζυμαρικά με τσίλι και τόνο. Ακόμα περιέχει τυρί τσένταρ, διάφορα γλυκά και αναψυκτικά και σοκολάτα.

Το πακέτο της Δανίας έχει τσάι Earl Grey, φασόλια και μπέικον με κόκκινη σάλτσα, μπισκότα βρώμης και μαλακές καραμέλες.

Στο σιτηρέσιο της Σιγκαπούρης θα βρεις τρία πιάτα μόνο: νουντλς κοτόπουλου σετσουάν, ένα πιάτο με κοτόπουλο, μανιτάρια, βασιλικό και ρύζι και για επιδόρπιο γάλα σόγιας με κόκκινα φασόλια.

Το ισπανικό πακέτο φαγητού έχει κονσέρβες με πράσινα φασόλια με κρέας, καλαμάρι σε λάδι και πατέ. Ακόμα ένα φακελάκι σούπα λαχανικών σε σκόνη, ροδάκινο σε σιρόπι για επιδόρπιο, ενώ τους μοιράζουν και κράκερ αντί για ψωμί (δεν φαίνονται στη φωτό). Υπάρχει ένας μηχανισμός ζεστάματος μιας χρήσης και σπίρτα, καθώς και αρκετές ταμπλέτες: βιταμίνη C, γλυκόζη και ταμπλέτα για την αφυδάτωση.

Το πακέτο της Ρωσίας περιέργως δεν περιέχει καθόλου βότκα. Έχει καφέ, τσάι, ζάχαρη, κράκερ, κυρίως γεύμα και διάφορες κονσέρβες που άγνωστο τι γράφουν επάνω.

ΠΗΓΗ
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ. ΠΑΚΕΤΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ ΝΟΣΤΙΜΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ. ΠΑΚΕΤΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ ΝΟΣΤΙΜΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ Reviewed by Unknown on 10:00 Rating: 5
Από το Blogger.