Τι σημαίνει για την ψυχολογική σας κατάσταση το μοτίβο που θα επιλέξετε;


Τι σημαίνει για την ψυχολογική σας κατάσταση το μοτίβο που θα επιλέξετε;
Μάθετε σε την ψυχολογική συχνότητα στην οποία εκπέμπετε κοιτάζωντας για λίγο τα παραπάνω μοτίβα... Διαλέξτε το μοτίβο με το οποίο συντονίζεστε περισσότερο και διαβάστε παρακάτω την ερμηνεία του.
Να θυμάστε ότι η απάντηση αντιπροσωπεύει το ρυθμό της ζωής σας τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Η ζωή αλλάζει συνεχώς και μαζί της μετασχηματίζεστε και εσείς. Αν πραγματικά το θέλετε η ζωή σας μπορεί να αλλάξει και μαζί της και εσείς!

1 ~ Διασκέδαση.
Ζωή - Είστε ήρεμος και διατηρείτε μια χαλαρή στάση ζωής. Το φως και η χαρά που διαθέτετε σας κάνουν να τα βρίσκετε εύκολα με όσα συμβαίνουν στη ζωή σας. Σας αρέσει να περιτριγυρίζεστε από τους οικείους σας και δεν κάνετε εύκολα αλλαγές.
Καριέρα - Σας αρέσει να διασκεδάζετε και να προσφέρετε στις ζωές των άλλων. Έξυπνοι και δημιουργικοί έχετε την τάση να λειτουργείτε καλύτερα σε χειρωνακτικές εργασίες ή σε εργασίες που απαιτούν συντονισμό και οργάνωση. Θα ήσασταν καταπληκτικός μπάρμαν, συντονιστής διαφόρων γεγονότων ή υπεύθυνος στα τουριστικά επαγγέλματα. Θέσεις γραφείου δεν είναι το ιδανικό για εσάς, αλλά θα μπορούσατε σίγουρα να αποδώσετε επιτυχημένα στις πωλήσεις αν πιστεύατε το προϊόν σας.
Σχέσεις - Περιέργως όταν πρόκειται για σχέσεις, έχετε την τάση να αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας. Ίσως αντιμετωπίζετε ένα μικρό προβληματάκι με τη δέσμευση ενώ κάποιες ανασφάλειες συχνά σας κρατούν πίσω.
Συμβουλές - Έχετε μια ευγενική καρδιά που αγαπά. Επιθυμείτε να φέρνετε την ευτυχία στους ανθρώπους γύρω σας ενώ τραβάτε φυσικά την προσοχή τους. Χρειάζεστε λίγο χρόνο για να εκτιμήσετε τον εαυτό σας και να συνειδητοποιήσετε το μεγάλο σύμμαχο που έχετε. Αποκτήστε λίγη περισσότερη εμπιστοσύνη και μην επικεντρώνεστε στις ελλείψεις σας. Κανείς δεν είναι τέλειος!

2 ~ Έλεγχος.
Ζωή - Έχετε την τάση να αισθάνεστε απογοητευμένοι, αγχωμένοι και άκαμπτοι όταν πρόκειται για τις ιδέες σας και ειδικότερα με το τι σκέφτονται οι άλλοι για αυτές. Η επιμονή σας στο να είστε πάντα «σωστοί» μπορεί να σας κάνει αρκετά επικριτικούς. Η αρνητικότητα σας μερικές φορές έχει την τάση να σας ελέγχει. Χρειάζεται να απαλλαγείτε για λίγο από αυτήν και να δείτε το ποτήρι μισογεμάτο.
Καριέρα - Η επιθυμία σας να είστε πάντα υπεύθυνος και σωστός με τους άλλους ανθρώπους, θα σας κάνει έναν καλό διαχειριστή επιχειρήσεων ή δάσκαλο. Συνεργάζεστε καλά με τους άλλους και αυτό σας καθιστά ένα καλό ασφαλιστικό πράκτορα, λογιστή ή αρχιτέκτονα.
Σχέσεις - Όταν πρόκειται για την αγάπη, δεν δίνετε πολύ χρόνο για τις σχέσεις. Οι υψηλές προδιαγραφές σας, δύσκολα επιτρέπουν σε κάποιον να φανεί αντάξιος των προσδοκιών σας. Όταν βρίσκεστε σε μια σχέση, έχετε την τάση να κλέινεστε στον εαυτό σας από το φόβο της αποκάλυψης τυχόν ατελειών ή συναισθηματικών αδυναμιών.
Συμβουλές - Η διασκέδαση δεν έχει σκοπό. Αναπνεύστε βαθιά, γελάστε δυνατά, τραγουδείστε! Η στάση σας να είναι τόσο γραμμική που εμποδίζει την πρόσβαση στη δημιουργικότητα και την ευφυΐα που βρίσκεται μέσα σας. Θα πρέπει να είστε πρόθυμος να ξαναθυμηθείτε ότι το παιδί που είναι ακόμα ζωντανό μέσα σας. Ζείστε τη ζωή!

3 ~ Ασφάλεια.
Ζωή - Η ζωή σας είναι όμορφη, απλή ... προβλέψιμη. Μπορείτε να σας αρέσει έτσι. Δεν φαίνεται να ζειτε με σκαμπανεβάσματα. Εκτιμάτε την τέχνη, την καλή ποιότητα και την ομορφιά σχεδόν στα πάντα. Είστε ένα καλλιτεχνικό πρόσωπο, αλλά προτιμάτε να περνάτε το χρόνο σας διαβάζοντας ή φροντίζοντας τα λουλούδια σας, αντί να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε κάτι σχετικό με την τέχνη.
Καριέρα - Παρόλο που η καριέρα σας δεν είναι πολύ συναρπαστική, σας παρέχει ασφάλεια και άνεση. Υπάρχει ένα κομμάτι του εαυτού σας όμως που ποθεί κάτι περισσότερο. Βαθιά μέσα σας γνωρίζετε ότι είστε για κάτι μεγαλύτερο, αλλά το μυαλό σας σας σταματάει από το να κάνετε το άλμα. Ταιριάζετε καλύτερα σε μια δουλειά στην οποία θα αισθάνεστε οργανωμένοι και ασφαλείς ενώ θα βρίσκεστε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Σχεσεις
 - Έχετε λίγους στενούς φίλους που σας αγαπάνε. Θέλετε έναν σύντροφο έσειςπου είναι ήρεμος και γειωμένος ακόμα κι αν μερικές φορές επιθυμείτε να είχατε λίγο περισσότερο ενθουσιασμό στη ζωή σας. Είστε επιλεκτικοί και σαφής στο τι θέλετε από μια σχέση. Έχετε την τάση να συνάπτετε μακροχρόνιες σχέσεις και δεν πηγαίνετε από τη μία σχέση στην άλλη.
Συμβουλές - Φαίνεται ότι τα πράγματα σας έρχονται εύκολα και η ζωή σας είναι αρκετά χαλαρή. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να εκτιμήσετε όλα τα καλά πράγματα στη ζωή σας. Αδράξτε τη μέρα! Όταν συμβαίνουν πράγματα εκτός προγράμματος, πάρτε μια βαθιά ανάσα και προσπαθήστε να χαλαρώσετε. Χρειάζεται λίγη αλλαγή στη ζωή σας..

4 ~ Σκοπός.
Ζωή - Θέλετε να εμπλέκεστε με κόσμο και να κάνετε μεγάλα πράγματα. Πραγματικά επιθυμείτε να είστε μέρος κάτι μεγάλου που θα αλλάξει θετικά τις ζωές των άλλων. Δεν θέλετε απαραιτήτως να είστε ο ηγέτης ενός ολόκληρου κινήματος, αλλά θέλετε να είστε κύριος συντελεστής του.
Καριέρα - Αναζητάτε την περιπέτεια, σας αρέσει η κοινωνικότητα και συνδέεστε εύκολα με τους άλλους. Μπορείτε να αισθάνεστε ανήσυχοι αναφορικά με την πραγματοποίηση κάποιων σημαντικών αποφάσεων, όταν πρόκειται για την καριέρα σας. Ίσως να αισθάνεστε ανικανοποίητοι για εκεί που είστε τώρα, αλλά το κλειδί είναι να έχετε πάντα κάτι μικρό για να βασίζεστε. Θα ήσασταν καλός εκπαιδευτής αναρρίχησης ή καπετάνιος σε αλιευτικό.
Σχέσεις - Αγαπάτε να συνδέεστε με εκείνους που επίσης αισθάνονται παθιασμένοι με κάτι. Θέλετε να συζητάτε ιδέες και σχέδια που θα κάνουν τη διαφορά στη ζωή των άλλων. Αγαπάτε να ενώνεστε ερωτικά με ανθρώπους που έχουν μεγαλόπνοα σχέδια. Ο δεσμός της αγάπης είναι πάντα μια θετική αλλαγή για εσάς.
Συμβουλές - Μπορείτε να βρείτε έναν σκοπό στην κάθε τρέχουσα καθημερινή σας δραστηριότητα. Ένα χαμόγελο ακόμα και σε έναν άγνωστο έχει μεγαλύτερη επίδραση στον κόσμο από ότι νομίζετε. Όταν αισθάνεστε άγχος πάρτε μια ανάσα και θυμηθείτε ότι εκπληρώνετε το σκοπό σας. Ακόμη και αν τα πράγματα δεν είναι όπως θα θέλατε, κάθε στιγμή είναι όπως θα έπρεπε να είναι. Είναι υπέροχο να είστε ελεύθερος αλλά δεν είναι και τόσο αφόρητο να κρατήσετε και ένα μικρό κομμάτι σταθερότητας.

5 ~ Ανεξαρτησία.
Ζωή - Αγαπάτε να μάθαίνετε και να διαβάσετε ενώ απολαμβάνετε την παρέα του εαυτού σας. Μερικές φορές ποθείτε τη μοναξιά. Ο χρόνος για εσάς έχει πάντα σημασία. Δεν αισθάνεστε έμπνευση βγαίνοντας έξω και κάνοντας πράγματα που απαιτούν μεγάλη δαπάνη ενέργειας. Ωστόσο, σας αρέσουν τα απλά πράγματα όπως ένας καφές ή το να παρατηρείτε τον κόσμο γύρω σας. Πιθανότατα έχετε επιτύχει σε μεγάλο βαθμό κατά τη διάρκεια της ζωής σας, εμπνευσμένοι από τα ίδια σας τα επιτεύγματα.
Καριέρα - Το ιδανικό για εσάς είναι να κάνετε κάτι σχετικό με την έρευνα, τη μελέτη, την ανάλυση ή την μάθηση. Δεν σας αρέσει πολύ η αλληλεπίδραση με τους άλλους, διότι ανεξάρτητοι και σε ήσυχα περιβάλλοντα λειτουργείτε καλύτερα. Το καλύτερο για την καριέρα σας θα ήταν να ασχοληθείτε με τη συντηρητή αρχαιοτήτων, την κηπουρική, την επιστήμη ή το διαδίκτυο.
Σχέσεις - Βασικά ενοχλήστε από τους ανθρώπους που επιζητούν την προσοχή. Θέλετε να μιλάτε για ιδέες και έννοιες και όχι για συναισθήματα. Εκδηλώνετε τα συναισθήματά σας μέσα από αλληγορίες, που οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν την τάση να μην καταλαβαίνουν. Χρειάζεστε κάποιον που να σας δίνει χώρο και χρόνο. Αν κάποιος σας πιέσει εσείς απλά παίρνετε απόσταση και κλείνεστε στον εαυτό σας.
Συμβουλές - Θα πρέπει να αφήσετε χρόνο και χώρο στους άλλους για να σας γνωρίσουν καλύτερα. Είναι καλό να έχετε σαφή όρια, απλά μην αποκλείετε εύκολα ανθρώπους έξω από αυτά! Έχετε πολλή σοφία για να μοιραστείτε και εσείς τείνετε να είστε καχύποπτοι με τους ανθρώπους που θέλουν να σας προσεγγίσουν. Απλά αφήστε τους. Η ζωή έχει να κάνει με την ανάπτυξη σχέσεων, το βίωμα της ευτυχίας, τον ενθουσιασμό και την αγάπη.

6 ~ Αθωότητα
​Ζωή - Έχετε την τάση να ψάχνετε πάντα την πιο φωτεινή πλευρά των πραγμάτων. Είστε το είδος του ατόμου που βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο. Βρίσκετε τη χαρά σε όλες τις καταστάσεις, το καλό σε όλους τους ανθρώπους και την ομορφιά παντού. Το κέφι, η καλή σας διάθεση και η αθωότητα είναι χαρακτηριστικά σας.. Εκτιμάτε τα φρέσκα λουλούδια, ένα σπιτικό γεύμα ή ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα.
Καριέρα - Θα ήσασταν ένας εκπληκτικός αντιπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών, υπεύθυνος εργασιακής υποστήριξης, κοινωνικός λειτουργός ή γιατρός. Έχετε μια χαρωπή διάθεση και μπορείτε εύκολα να τη μεταδίδετε στους άλλους. Τα παιδιά αισθάνονται άνεση και ασφάλεια μαζί σας.
Σχέσεις - Έχετε πολλούς φίλους και σας αρέσει να διοργανώνετε πάρτι και εκδρομές. Δεν μοιράζεστε εύκολα όσα σας στεναχωρούν ή σας απασχολούν μαζί τους, διατηρώντας έτσι μια ρόδινη εικόνα για τα θέματα αυτά. Δεν αποκτάτε μεγάλη οικειότητα στη ζωή σας, γεγονός που πιθανόν οφείλεται στο ότι δεν επιτρέπετε στον εαυτό σας να εντριφήσει σε μια σχέση. Νιώθετε άνετα με τη ζωή και τις εμπειρίες που μπορεί να σας δώσει. Αν έχετε σχέση, απολαύστε περισσότερο τη συντροφικότητα. Δεν είναι κακό να έρθετε πολύ κοντά με κάποιον.
Συμβουλές - Καμιά φορά δεν είναι κακό να είστε κάτι λιγότερο από αυτυχής. Μοιραστείτε τη θλίψη ή δυσφορία σας με κάποιον που εμπιστεύεστε. Είναι πιο υγιεινό να απελευθερώσετε τη θλίψη και τον πόνο από ό, τι το να καταστείλετε αυτά τα συναισθήματα. Είναι καλό να μπορείτε να εκφράσετε μια πλήρη γκάμα συναισθημάτων.

7 ~ Αβεβαιότητα.
Ζωή - Η ζωή σας είναι σαν ένα κέρμα. Είστε ο τύπος που είτε θα πρέπει να σταματήσει να κρύβετε στο παρασκήνιο ή να σταματήσει τον αγώνα για φήμη. Μερικές φορές μπορεί να αισθάνεστε πιο άνετα όταν δεν αποτελείτε το κέντρο της προσοχής. Άλλες φορές έχετε την τάση να αισθάνεστε αόρατοι, αλλά κατά βάθος δε σας αρέσει καθόλου!Η αποψή σας μπορεί να επηρεαστεί εύκολα , αλλά είναι καιρός να υποστηρίξετε τη δική σας και να μιλήσετε για αυτή. Από την άλλη πλευρά του νομίσματος μπορεί να χρειαστεί να κάνετε ένα βήμα πίσω και να δείτε πώς θα πλησιάσετε στη ζωή σας την επιθυμία σας για προσοχή. Να είστε σίγουροι για όλα σχεδόν τα πράγματα που τρέχουν μέσα στο κεφάλι σας ότι ήρθε ο καιρός να τα πάρετε μαζί σας.
Καριέρα - Αναζητάτε μια θέση στην οποία θα αισθάνεστε άνετα. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ή μακριά από πολύ κόσμο ή ακριβώς το αντίθετο. Θα ήσασταν καλός επιχειρηματίας, συγγραφέας, δημόσιος ομιλητής ή εφευρέτης.
Σχέσεις - Επειδή αισθάνεστε ευάλωτοι, δεν αφήνετε κανέναν να σας πλησιάσει πολύ κοντά διότι θέλετε να διατηρήσετε την εικόνα σας. Αν κάποιος σας πει κάτι για να βοηθήσει ενδεχομένως σε κάποια πρόβλημά σας, το εκλαμβάνετε εύκολα σαν επίθεση κριτικής. Αποφεύγετε κάθε είδους αντιπαράθεση ενώ εύκολα απομακρύνετε κάποιον από τη ζωή σας στην ιδέα να χάσετε ένα επιχείρημα. Έχετε την τάση να ελέγχετε ή να παρακάμπτετε τους ερωτικούς σας συντρόφους. Παράλληλα δεν αφήνετε χώρο για τις επιθυμίες του συντρόφου σας.
Συμβουλές - Έχετε ένα εύθραυστο εγώ, που προέρχεται από τον φόβο της απόρριψης. Έχετε την τάση να είστε εγωιστές και ελεγκτικοί. Ένα μεγάλο ερώτημα για να θέσετε στον εαυτό σας είναι ... Ποιος είμαι πραγματικά; Επιδιώξτε να ανακαλύψετε την αληθινή ταυτότητά σας αντί να είστε απλά αυτός ο οποίος νομίζετε ότι θα πρέπει να είστε ώστε να σας αγαπούν και να σας αποδεχθούν. Ακόμη και τώρα που διαβάζετε αυτό, ίσως είναι δύσκολο να δεχτείτε αυτή τη συμβουλή.

8 ~ Λύπη.
Ζωή - Είστε ο άνθρωπος που ευχάριστα βάζει τις ανάγκες των άλλων, πριν από τις δικές του. Μπορείτε να δώσετε ό, τι έχετε στους άλλους ώστε να επιτύχουν τους στόχους τους και να κάνουν τη ζωή τους καλύτερη. Έχετε την τάση να το παρακάνετε όμως αφήνοντας τον εαυτό σας απ'έξω. Πάντα θυσιάζετε τον εαυτό σας και την υγεία σας για να βοηθάτε τους άλλους λόγω της μεγάλης καρδιάς σας. Δεν θα ακουγόταν παράξενο αν λέγαμε ότι θεωρείτε πως το χρήμα είναι μια μορφή διαφθοράς. Είστε πάντα εκεί για τους άλλους αλλά καμιά φορά δε θα ήταν κακό να λαμβάνετε και εσείς από αυτούς!
Καριέρα - Εαν δεν μπορείτε να ασχολείστε 24 ώρες την ημέρα δεν θα νιώσετε άνετα με οτιδήποτε και να κάνετε.
Σχέσεις - Είστε ένας πολύ καλός και πιστός φίλος που είναι πάντα εκεί για τους άλλους. Είστε ο τύπος του ατόμου που θα υπερασπιστεί τους φίλους του και θα μιλήσει υπέρ τους σε οποιοδήποτε είδος αδικίας. Στις σχέσεις σας συνήθως έχετε την τάση να αγνοείτε τις δικές σας ανάγκες για να ικανοποιήσετε εκείνες του συντρόφου σας.
Συμβουλές - Θα πρέπει να αναζητήσετε την ισορροπία στη ζωή σας! Να δίνετε αλλά και να παίρνετε. Μάθετε να δέχεστε βοήθεια από τους άλλους και μην επιτρέπετε στον εαυτό σας να δίνει σε τέτοιο σημείο που να αρχίσετε να φθείρεστε.

9 ~ Περιέργεια.
Ζωή - Αναζητάτε την περιπέτεια. Σας αρέσει να ζείτε στα άκρα, να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους, να ανακαλύπτετε νέα μέρη και να αισθάνεστε ελεύθεροι. Έχετε μια ισχυρή θέληση που είναι πηγή έμπνευσης για τους άλλους ανθρώπους.
Καριέρα - Έχετε πάντα όρεξη για μάθηση. Οι επαγγελματικές σας επιλογές αντανακλούν την όρεξη σας για τη ζωή. Θα ήσασταν φανταστικός επιχειρηματίας, ή ηγέτης κάθε είδους.
Σχέσεις - Είστε γενναιόδωρος φίλος και εραστής. Προσφέρετε όλα όσα χρειάζονται για να βοηθήσετε τον άλλον. Δεν ανέχεστε τις ανοησίες και ως εκ τούτου οι άνθρωποι έλκονται από εσάς. Έχετε μια προσωπικότητα που μαγνητίζει και είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Στη σχέση σας είστε γενναιόδωροι και δεν φαίνεται να μπορείτε να κρύψετε τα συναισθήματά σας.
Συμβουλές - Πρέπει να έχετε υπομονή όταν θέλετε κάτι. Αναπτύξτε λίγο περισσότερο την υπομονή σας και να είστε σίγουροι ότι τα πάντα συμβαίνουν την κατάλληλη στιγμή. Η περιπέτεια είναι κάτι που ο καθένας θα πρέπει να αντιμετωπίσει, απλά φροντίστε να παραμείνετε πιστοί και ασφαλείς στις αποφάσεις σας.

10 ~ Αδρεναλίνη

Ζωή - Είστε σχεδον εξαρτημένοι από την αδρεναλίνη. Σαν να γεννήθηκατε με την επιθυμία να βουτήξετε από γκρεμούς, να τρέξετε με αγωνιστικά αυτοκίνητα, να κολυμπήσετε παρέα με καρχαρίες. Έχετε μια φανταχτερή και ισχυρή προσωπικότητα. Είστε από τη φύση σας ηγέτης, δεινός ομιλητής, οραματιστής. Μπορείτε να βρείτε την περιπέτεια πραγματικά οπουδήποτε και σε οτιδήποτε.
Καριέρα - Προφανώς θα πρέπει να έχετε μια σταδιοδρομία που σε περίπτωση δεν θα έχει να κάνει με γραφείο και στασιμότητα. Είστε ένας ηγέτης που αγαπά να εμπνέει άλλους ανθρώπους.
Σχέσεις - Όταν πρόκειται για σχέσεις, έχετε την τάση να είστε εγωκεντρικοί και δεν συνειδητοποιείτε ότι θα μπορούσατε να πληγώσετε κάποιον που δεν είναι τόσο ειλικρινής όπως εσείς. Συχνά δεν λαμβάνετε υπόψη τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων. Δεν είστε το πιο συμπονετικό πρόσωπο, αλλά είστε ένα πολύ παθιασμένο άτομο. Βρείτε την ισορροπία εδώ...
Συμβουλές - Πάρτε λίγο χρόνο για να παρατηρήσετε πώς αισθάνονται οι άλλοι άνθρωποι. Θα ήταν χρήσιμο να υιοθετήσετε μια πιο ήπια προσέγγιση στην επικοινωνία σας σχετικά με τις ιδέες και τις επιθυμίες σας. Θα παρατηρήσετε ότι και οι άλλοι θα είναι πιο δεκτικοί και ανοικτοί. Επιδιώξτε να εμπνεύσετε χωρίς όμως να πιέσετε.

11 ~ Απογοήτευση.
Ζωή - Το κεφάλι σου είναι γεμάτο από πνευματική δραστηριότητα. Ενοχλείστε, απογοητεύεστε και νιώθετε εύκολα δεσαρέσκεια. Ζείτε στο παρελθόν και λυπάστε για τα πράγματα που απλά δεν μπορείτε να αλλάξετε. Νιώθετε σαν τα καλύτερα χρόνια σας να είναι κάπου πολύ μακριά στο παρελθόν.
Καριέρα - Αισθάνεστε ότι καμία εργασία δεν έχει νόημα. Τι είναι αυτό που πραγματικά θα θέλατε να κάνετε;
Σχέσεις - Οι σχέσεις σας κάνουν να νιώθετε απογοήτευση και προδοσία. Αισθάνεστε ότι οι άνθρωποι είναι εγωιστές και νοιάζονται μόνο για τον εαυτό τους. Αν είστε σε μια σχέση, έχετε περισσότερες πιθανότητες να αισθάνεστε έντονη δυσαρέσκεια λόγω δικών σας θεμάτων.
Συμβουλές - Εστιάζοντας στο παρελθόν δε φροντίζετε για το μέλλον σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να αποφασίσετε πώς θα θέλατε να είναι η ζωή σας αντί να σπαταλάτε ενέργεια απλά και μόνο στην επιθυμία σας τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Ξεκινήστε κάνοντας δραστηριότητες που σας επιτρέπουν να αντλήσετε χαρά. 


12 ~ Υπευθυνότητα.

Ζωή - Είστε ένας πολύ ευτυχισμένος άνθρωπος με χαρούμενη διάθεση. Βαθιά μέσα σας όμως, έχετε μια ένταση και ένα άγχος. Ίσως νιώθετε ένα βάρος στους ώμους σας. Αναλαμβάνετε μεγάλες ευθύνες, ειδικά όταν πρόκειται για τους φίλους και την οικογένεια. Έχετε μια ισχυρή αίσθηση του εαυτού σας. Αγαπάτε να επιλύνετε προβλήματα. Είστε καλός ακροατής και η δημιουργία λύσεων για τις ανάγκες του καθενός είναι ο σκοπός σας.
Καριέρα - Το να βοηθάτε τους άλλους είναι ιδανικό για εσάς, Ένα επάγγελμα όπως ψυχολόγος, κοινωνικός λειτουργός, βιβλιοθηκονόμος, αεροσυνοδός θα ήταν ότι πρέπει.
Σχέσεις - Έχετε την τάση να προσελκύετε άτομα που πάντα χρειάζονται κάτι, γιατί έτσι θα έχετε μια σχέση έργου. Αυτό του είδους η σχέση είναι συνήθως μονόπλευρη. Είναι αυτό που πραγματικά θέλετε να κάνετε; Χρειάζεται ισορροπία μέσα σε οποιαδήποτε σχέση συνάπτετε.. Είστε εξίσου σημαντικός όπως και οποιοσδήποτε άλλος.
Συμβουλές - Θα χρειαστεί να πάρετε λίγη απόσταση για να εξετάσετε αν θέλετε να βοηθήσετε τον καθένα. Αν η βοήθεια σας δίνει μια αίσθηση ειρήνης ή σκοπού και αν αισθάνεστε πάντα με αυτόν τον τρόπο. Προστατεύστε τον εαυτό σας και μάθετε μερικές φορές να λέτε ΟΧΙ.
ΠΗΓΗ
Τι σημαίνει για την ψυχολογική σας κατάσταση το μοτίβο που θα επιλέξετε; Τι σημαίνει για την ψυχολογική σας κατάσταση το μοτίβο που θα επιλέξετε; Reviewed by Unknown on 08:00 Rating: 5
Από το Blogger.