Δεν πίστευαν στα μάτια τους! Το προσκλητήριο γάμου που έλαβαν γονείς από την κόρη τους δεν έγραφε αυτό που περίμεναν ‚ Ακόμα να συνέλθουν από το χαστούκι!


prosklitiria-gamou-37-mgw
Καλώς ή κακώς συμβαίνει πολλές φορές οι γονείς να μη…δίνουν την έγκρισή τους για το γάμο του παιδιού τους και με λιγότερο ή περισσότερο διακριτικό τρόπο να του δείχνουν τη δυσαρέσκειά τους για την επιλογή συντρόφου που έκανε.
Από κει και πέρα ανάλογα το χαρακτήρα του καθενός, η αντίδραση στην άρνηση των γονιών του ποικίλλει.
Μία γυναίκα από τη Μεγάλη Βρετανία δεν έκατσε να σκάσει καθόλου, ίσα ίσα πέρασε στην αντεπίθεση, δημιουργώντας μία πολύ ξεχωριστή πρόσκληση για τους γονείς της που δεν της έδωσαν την ευχή τους όπου μεταξύ άλλων τους γνωστοποιεί ότι δεν είναι προσκεκλημένοι ούτε στο γάμο ούτε στη δεξίωση που θα ακολουθούσε.

Η πρόσκληση είχε ως εξής:
Μαζί με τους φίλους και τις οικογένειές μας,
Ο Άλεξ κι η Αλίσα
Θα ήθελαν να σας καλέσουν να το καταπιείτε
Και να βράσετε στην ευτυχία μας, στη δυστυχία σας
Και στην αμοιβαία ενόχληση που προκαλεί η ύπαρξη του ενός στη ζωή του άλλου
Όσο εμείς θα σας αγνοούμε ολοκληρωτικά και θα γιορτάσουμε το γάμο μας χωρίς εσάς.
Θα πραγματοποιηθεί μια υπέροχη τελετή και θα ακολουθήσει τούρτα, φαγητό και πολλή χαρά.
Και δεν είστε καλεσμένοι σε τίποτα από τα παραπάνω.
Επειδή …… (δεν το μεταφράζουμε αυτό, πρόκειται για την κλασική «ευχή» σε β’ ενικό ή και πληθυντικό που αρχίζει από «γ») για αυτό.
Και μη χειρότερα… Η ώρα η καλή!
ΠΗΓΗ
Δεν πίστευαν στα μάτια τους! Το προσκλητήριο γάμου που έλαβαν γονείς από την κόρη τους δεν έγραφε αυτό που περίμεναν ‚ Ακόμα να συνέλθουν από το χαστούκι! Δεν πίστευαν στα μάτια τους! Το προσκλητήριο γάμου που έλαβαν γονείς από την κόρη τους δεν έγραφε αυτό που περίμεναν ‚ Ακόμα να συνέλθουν από το χαστούκι! Reviewed by Unknown on 13:00 Rating: 5
Από το Blogger.