2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕ...Ο ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ!!!

perierga.gr - Ο μήνας του μέλιτος κράτησε... 2 χρόνια!
Ο Mike και η Anne Howard παντρέυτηκαν μετά από μια σχέση 2 χρόνων και θέλησαν να κάνουν το παραδοσιακό ταξίδι του μέλιτος στο εξωτερικό. Στην προσπάθειά τους να επιλέξουν τη χώρα που θα πήγαιναν τα… βρήκαν σκούρα! Οι προτάσεις πολλές και δεν μπορούσαν να αποφασίσουν πού θα ταξιδέψουν. Έτσι βρήκαν μια άλλη λύση. Άφησαν τις δουλειές τους, νοίκιασαν το διαμέρισμά τους και αποφάσισαν να κάνουν τον μήνα του μέλιτος δύο ολόκληρα χρόνια.


Ταξίδεψαν για περίπου 675 μέρες, επισκέφθηκαν 302 μέρη σε 33 χώρες, ξοδεύοντας κατά μέσο όρο 74 δολάρια τη μέρα. Και πού δεν πήγαν! Από την Κένυα και τη Νορβηγία μέχρι τηνΑφρική και το Ρίο ντε Τζανέιρο, το ζευγάρι έκανε το όνειρό του πραγματικότητα σε ένα επικό ταξίδι στον κόσμο. «Τώρα που γυρίσαμε πίσω ούτε λόγος για να κάνουμε πάλι την ίδια δουλειά. Δημιουργήσαμε μια εταιρεία που βοηθάει τον κόσμο να γυρίσει τον πλανήτη!», λένε οι δυο τους στην Daily Mail.









ΠΗΓΗ
2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕ...Ο ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ!!! 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕ...Ο ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ!!! Reviewed by Unknown on 09:00 Rating: 5
Από το Blogger.