Πόσα κοστίζει το πιο ακριβό παγωτό στον κόσμο;


Τι θα λέγατε να δίνατε περίπου 730 ευρώ για μια μπάλα παγωτού; Όσο εξωφρενικό και αν ακούγεται, είναι πέρα για πέρα αληθινό.
Το Ντουμπάι πρωτοπορεί για άλλη μία φορά και παρουσιάζει το ακριβότερο παγωτό στον κόσμο, για λίγους και εκλεκτούς. Η τζελατερία Scoopi Café στο κέντρο της πόλης σερβίρει ένα εξαιρετικά γευστικό παγωτό, φτιαγμένο από σπάνια υλικά, η αξία του οποίου αποτιμάται περίπου όσο ένας μέσος μισθός!
Ο ιδιοκτήτης Zubin Doshi χρειάστηκε πέντε εβδομάδες για τη δημιουργία του εν λόγω παγωτού και τα υλικά του έχουν έρθει από διάφορα σημεία του κόσμου.

Βανίλια Μαδαγασκάρης, σαφράν από το Ιράν, μαύρη τρούφα από την Ιταλία και εδώδιμα φύλλα χρυσού 23 καρατίων για επικάλυψη, είναι μερικά από τα βασικά συστατικά του, ενώ υπάρχει και ένα μυστικό στη συνταγή που δεν αποκαλύπτεται.
Σημειώνεται ότι το παγωτό σερβίρεται σε μπολ Versace, το οποίο ο καταναλωτής μπορεί να πάρει στο τέλος μαζί με το κουταλάκι!
ΠΗΓΗ
Πόσα κοστίζει το πιο ακριβό παγωτό στον κόσμο; Πόσα κοστίζει το πιο ακριβό παγωτό στον κόσμο; Reviewed by Unknown on 10:00 Rating: 5
Από το Blogger.