ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑΣ(ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα μεταφυσικό φαινόμενο είναι ένα γεγονός που δεν σηκώνει εξηγήσεις όσον αφορά την κανονική ανθρώπινη εμπειρία. Με άλλα λόγια, είναι κάτι που η επιστήμη δεν μπορεί να εξηγήσει. Και παρόλο που υπάρχουν πολλές εμπειρίες που αποτελούν μέρος του βασιλείου του παραφυσικού, είναι πιο πιθανό τα poltergeists να θεωρούνται από πολλούς ειδικούς ως ενδιαφέρουσα και αινιγματικά φαινόμενα, κυρίως επειδή δεν υπάρχουν φυσικές εκδηλώσεις, όπως: αντικείμενα που κινούνται από αόρατες δυνάμεις, ηλεκτρικοί εξοπλισμοί που ανάβουν και μετακινούνται μόνα τους, δυσλειτουργία, οι μυστηριώδεις θόρυβοι και βαριά χτυπήματα.

Με τα χρόνια, εκατοντάδες περιπτώσεις έχουν καταγραφεί, και παρόλο που αρχικά τα poltergeist φαινόμενα έχουν πάντα αποδοθεί στην παρουσία των φαντασμάτων ή δαιμονικών οντοτήτων, πιστεύεται επίσης ότι θα μπορούσε να είναι το προϊόν των συνεπειών του PSI που προκαλείται από τους ανθρώπους. Μέχρι σήμερα οι παραψυχολόγοι και οι επιστήμονες συνεχίζουν να μελετούν μια από τις πιο ευρέως παρεξηγημένες έννοιες του παραφυσικού και σπάνια μπορεί να έχουν βιντεοσκοπημένες αποδείξεις.

 Τώρα, όμως, μια βρετανή γυναίκα ισχυρίζεται ότι έχει βιντεοσκοπημένη κάποια παραφυσική δραστηριότητα στο σπίτι της, και ότι κάνει τη ζωή αδύνατη. Το πιο τρομακτικό πράγμα είναι ότι η γυναίκα, είναι πεπεισμένη ότι η προέλευση αυτών των γεγονότων μπορεί να έχουν προκληθεί από το φάντασμα του νεκρού αδελφού της, με τον οποίο είχε μια ταραγμένη σχέση. Όπως αναφέρθηκε από την Daily Mirror σε απευθείας σύνδεση η κα Donna Ayres 33 ετών, ισχυρίστηκε για την poltergeist δραστηριότητα στο σπίτι της, στη Μπλάκπουλ, Αγγλία. Το βίντεο δείχνει πώς ένα φλιτζάνι τσάι κινείται, που προφανώς καθοδηγείται από μια αόρατη δύναμη, ενώ ανεξήγητα ένας πολυέλαιος ταλαντεύεται από πλευρά σε πλευρά στο σαλόνι. Η Ayres, μητέρα τεσσάρων παιδιών, είπε στην εφημερίδα Mirror, ότι η polteregist δραστηριότητα έχει καταστρέψει τη ζωή της, και την ανάγκασε να μετακομίσει μέχρι και πέντε φορές, προσπαθώντας να ξεφύγει από την μυστηριώδη υπερφυσική οντότητα, που έχει κάνει τη ζωή της κόλαση .

Αλλά το πιο τρομακτικό πράγμα από όλα είναι ότι η Donna Ayres πιστεύει ότι η οντότητα που στοιχειώνει σε κάθε σπίτι, είναι το φάντασμα του αδελφού της, τον Παύλο, ο οποίος πέθανε το 2009. Παρά τις προσπάθειές να ξεφύγει από αυτή την αόρατη δύναμη φαίνεται να συνεχίζει να ζει εφιάλτη και τρόμο. Η Γυναίκα στην πραγματικότητα, πιστεύεται ότι είναι θύμα, ενός υπερφυσικού ον.
" Δεδομένου ότι ο αδελφός μου πέθανε, συνέβησαν περίεργα πράγματα στο σπίτι όπου έζησα, με αποτέλεσμα να γίνει η ζωή μου κόλαση », δήλωσε η Donna στην εφημερίδα Mirror σε απευθείας σύνδεση. « Πιθανώς η χειρότερη στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ, ήταν μια μέρα όταν ήμουν στο κρεβάτι. Ήταν πολύ τραυματικό για μένα. Νομίζω ότι αυτό συμβαίνει επειδή το πνεύμα θα μπορούσε να είναι ο αδελφός μου, ο οποίος πέθανε όταν ήταν νεότερος. Είχαμε μια πολύ ταραγμένη σχέση, ίσως γι 'αυτό γύρισε για να με στοιχειώσει . "

Η τρομακτική εμπειρία της Donna ξεκίνησε μετά το θάνατο του αδελφού της το 2009, όταν στο σπίτι της, άρχισε να ακούει βαριά χτυπήματα και άλλους θορύβους κατά τη διάρκεια της νύχτας, γρατσουνιές στον τοίχο, καρέκλες να κινούνται από μια αόρατη δύναμη. Από τότε η Donna, η οποία ζει με τον σύντροφό της τον Jason Heys 45 χρόνια, αναγκάστηκε να μετακομίσει σπίτι μέχρι και πέντε φορές για να ξεφύγει από την τρομακτική οντότητα.


Όμως, παρά τις αλλαγές, η Donna λέει το πνεύμα συνεχίζει να την στοιχειώνει, σαν να ήταν μια ταινία τρόμου. Και σε μια προσπάθεια να αποδείξει την ύπαρξη του ενοχλητικού πνεύματος .. όλα τα φαινόμενα που συμβαίνουν στο σπίτι έχουν τεκμηριωθεί.
" Η παραφυσική δραστηριότητα ξεκίνησε το 2009, όταν άρχισα να ακούω μυστηριώδεις θορύβους τη νύχτα" δήλωσε η Donna. "Επειδή αυτές οι πρώτες συναντήσεις ήταν μόνο το πρελούδιο για όλα τα poltergeist δραστηριότητες που συνέβησαν και σε άλλα σπίτια, βρίσκονται τώρα στο τέλος ... και είμαι κουρασμένη. Σε μερικά πρωινά ξύπνησα με μώλωπες πάνω μου, χωρίς να έρθω σε επαφή με κανέναν.
Τα βίντεο έχουν προκαλέσει σάλο στα social media και τα μέσα ενημέρωσης, τα οποία έχουν οδηγήσει ορισμένους εμπειρογνώμονες να διεξάγουν παραφυσικά εθελοντικά και δωρεάν έρευνες, για τη διερεύνηση της υπόθεσης. Όμως, αφήνοντας κατά μέρος τη θεωρία των σκεπτικιστών, που πάντα παραπονιούνται ότι δεν μπορούν να καταλάβουν, φαίνεται να υπάρχει συναίνεση μεταξύ των πιστών, λέγοντας ότι αυτό το είδος των παραφυσικών φαινόμενων θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα poltergeist, ή ένα υπερφυσικό ον που εκδηλώνεται με ισχυρούς κραδασμούς, με κινήσεις των αντικειμένων, επίπλων και άλλων.
Άλλοι έχουν προχωρήσει περισσότερο, συγκρίνοντας την περίπτωση της Donna Ayres με εκείνη της Doris Bither, μιας γυναίκας που της επιτέθηκαν, επανειλημμένα αόρατες δυνάμεις. Οι εμπειρίες της Doris Bither που έλαβε χώρα το 1970, συγκλόνισε τον κόσμο του παραφυσικού.


Αλλά η περίπτωση της Donna Ayres είναι πραγματική η απλά ψεύτικη; Παρακολουθήστε το βίντεο!



ΠΗΓΗ
ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑΣ(ΒΙΝΤΕΟ) ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑΣ(ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by Unknown on 12:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.