ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΡΟΜΟ!

11 Τρομακτικές ιστορικές φωτογραφίες που πρέπει σίγουρα να δεις!
Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι λίγο τρομακτικές αλλά όλες έχουν μια ιστορία. Μερικές από αυτές τις φωτογραφίες είναι σε ασπρόμαυρη και σέπια απόχρωση που τις κάνουν ακόμα πιο τρομακτικές.

Δείτε τις φωτογραφίες :
1. Όχι αυτή η φωτογραφία δεν έχει επεξεργαστεί στο Photoshop αλλά στην πραγματικότητα είναι μια φάρσα της εποχής. Μέχρι και σήμερα αποτελεί μια από τις πιο εντυπωσιακές και τρομακτικές φωτογραφίες που ξεγέλασε τους ανθρώπους το 1937.


2. Στην φωτογραφία αυτή βλέπουμε μια μουμιοποιημένη καρδιά του Auguste Delagrange που τρυπήθηκε. Ο Delagrange ήταν ένα υποτιθέμενο βαμπίρ που κατηγορήθηκε ότι δολοφόνησε 40 άτομα. Σκοτώθηκε το 1912.


3. Δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι για το τι συμβαίνει σε αυτήν την φωτογραφία αλλά οι παρακάτω κούκλες είναι πολύ τρομακτικές.


4. Ένας Ρώσος κατάσκοπος χαμογελάει λίγο πριν εκτελεστεί στην Φινλανδία, 1942.


5. Αυτό είναι το πρώτο μουμιοποιημένο κεφάλι μοναχού που είχε βρεθεί.


6. Το σώμα ενός επιζών της Χιροσίμα.


7. «Loana the Bloodthirster» η οποία πιστεύεται ότι έχασε τη ζωή της πίνοντας το αίμα της.


8. Το ανατριχιαστικό χαμόγελο του Mad Bomber.
Φύτεψε 33 βόμβες συνολικά σε δημόσιους χώρους και οι 22 από αυτές είχαν εκραγεί. Συγκλονιστικό μόνο 15 άνθρωποι τραυματίστηκαν.


9. Αυτά τα αντικείμενα και τα λείψανα βρέθηκαν σε μια αρχαία πόλη στη Γερμανία, αποκαλείται Herxheim. Η πόλη χρονολογείται πριν από 7.000 χρόνια και τα ανθρώπινα λείψανα που βρέθηκαν δείχνουν σαφή σημάδια απογύμνωσης της σάρκας.


10.Το σώμα ενός κατεψυγμένου σοβιετικού στρατιώτη που έστησαν Φιλανδοί μαχητές, προκειμένου να τρομάξουν τα σοβιετικά στρατεύματα.


11. Η εικόνα δεν είναι τρομακτική αλλά αυτό που συμβαίνει είναι πάρα πολύ! Ένας ιδιοκτήτης ξενοδοχείου ρίχνει οξύ στην πισίνα την ώρα που κολυμπούν μαύροι άνθρωποι. Αυτό συνέβη το 1964.

ΠΗΓΗ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΡΟΜΟ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΡΟΜΟ! Reviewed by Unknown on 09:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.