Αλλες χρήσεις για το αποσμητικό σας, που δεν είχατε ποτέ σκεφτεί !

Ακόμη και πριν από τα καλλυντικά είδη, το αποσμητικό έγινε μέρος των αρχαίων πολιτισμών. Οι άνθρωποι αναζητούσαν πάντα τον τρόπο να συγκαλύψουν ή να καταργήσουν την οσμή του σώματος που συνοδεύει τον ιδρώτα. Όμως το αποσμητικό δεν κάνει μόνο αυτό!

1. Σταματά την εφίδρωση των ποδιών
Τη νύχτα, τρίψτε λίγο αποσμητικό στα πέλματα σας. Ακριβώς όπως και στις μασχάλες σας, μπορεί να προστατεύσει τα πόδια σας από την εφίδρωση. Ακόμα καλύτερα, μπορεί να κάνει τα πόδια σας να μυρίζουν καλύτερα.
Στην πραγματικότητα, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το τέχνασμα σχεδόν σε κάθε περιοχή του σώματός σας, κάτω από το στήθος σας, πίσω από τα γόνατα σας, ακόμη και τις παλάμες σας.

2. Προστατεύει τα πόδια σας από φουσκάλες
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα καινούργια παπούτσια μπορούν να ταλαιπωρήσουν τις φτέρνες μας και όχι μόνο. Ευτυχώς, λίγο αποσμητικό μπορεί να κάνει τη διαδικασία πιο χαλαρή, και λιγότερο επώδυνη. Απλά περάστε το πίσω μέρος και τις πλευρές του ποδιού σας με αποσμητικό. Ενεργεί ως φράχτης, προστατεύει το δέρμα σας από την τριβή.

3. Ανακουφίζει από τα τσιμπήματα των εντόμων, διώχνει τη φαγούρα γρήγορα
Τα περισσότερα αποσμητικά από αλουμίνιο, διώχνουν τον ερεθισμό από το δάγκωμα του εντόμου. Το καλύτερο από όλα είναι ότι διώχνουν και το πρήξιμο.

4. Μπορείτε να αφαιρέσετε το βερνίκι νυχιών πολύ γρήγορα
Ψεκάστε λίγο αποσμητικό σε ένα κομμάτι βαμβάκι και απλά σκουπίστε μακριά.
ΠΗΓΗ
Αλλες χρήσεις για το αποσμητικό σας, που δεν είχατε ποτέ σκεφτεί ! Αλλες χρήσεις για το αποσμητικό σας, που δεν είχατε ποτέ σκεφτεί ! Reviewed by Unknown on 09:00 Rating: 5
Από το Blogger.