ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ:ΛEΣBΙA ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΡΙΑ βασάνισε μέχρι θανάτου το αγγελούδι της γιατί...! (PHOTOS)

Μερικές γυναίκες θέλουν να λέγονται και "μάνες". Μία από αυτές διέπραξε φρικτή δολοφονία σε συνεργασία με την σύντροφό της!
Η 35χρονη Polly Chowdhury, συνευρισκόταν με την 43χρονη Kiki Muddar. Το ζευγάρι ξεκαθάρισε οτι δεν ευθυνόταν για τους φόνους, όμως κατηγορήθηκε για την ανθωποκτονία της μικρής Ayesha!
Το κoριτσάκι ζύγιζε μόλις 22 κιλά και είχε 56 σοβαρά τραύματα. Η μητέρα της, την δάγκωσε στην πλάτη της, ως μέρος φαντασίωσης με βαμπίρ, που είχε η σύντροφός της! Το άτυχο παιδάκι έγινε μέλος τρομακτικής τελετής για να εξαγνιστεί και να της απομακρύνουν τα κακά πνεύματα από μέσα της!

Η Muddar δημιούργησε ένα αρσενικό πνεύμα, ο οποίος υποτίθεται πως έστελνε μηνύματα στην Polly. Ο φανταστικός αυτός άντρας της είπε να κάνει σeξ με την Muddar και να επιτεθεί στην μικρή Ayesha! Το παιδάκι βρέθηκε νεκρό στο πάτωμα του δωματίου της μετά από επέμβαση ειδικών.

Ο πατέρας της πριν λίγες ώρες κατά την κηδεία της, ήταν απαρηγόρητος, μιλώντας για το "αξιαγάπητο και πανέξυπνο" παιδί του!

ΠΗΓΗ
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ:ΛEΣBΙA ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΡΙΑ βασάνισε μέχρι θανάτου το αγγελούδι της γιατί...! (PHOTOS) ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ:ΛEΣBΙA ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΡΙΑ βασάνισε μέχρι θανάτου το αγγελούδι της γιατί...! (PHOTOS) Reviewed by Unknown on 00:00 Rating: 5
Από το Blogger.