Misao Okawa:ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο!!!


Η Misao Okawa που μόλις γιόρτασε τα 117α γενέθλια της σε γηροκομείο της Οσάκα είναι ο γηραιότερος άνθρωπος του κόσμου και έχει ζήσει, όπως αναφέρει το περιοδικό ΤΙΜΕ, δύο παγκόσμιους πολέμους και την εφεύρεση του αεροπλάνου. Η Μισάο όταν ρωτήθηκε για το μυστικό της μακροζωίας της κατά τη διάρκεια της γιορτής απάντησε «αναρωτιέμαι για αυτό και εγώ πάρα πολύ».


Γεννήθηκε στην Οζάκα στις 5 Μάρτη 1898 και αναγνωρίστηκε ως ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο, από το Guinness World Records το 2013. Τους τελευταίους μήνες η κατάσταση της έχει επιβαρυνθεί αλλά εξακολουθεί να τρώει καλά και να είναι υγιής σύμφωνα με τους γιατρούς του γηροκομείου. Παντρέυτηκε το 1919 το σύζυγος της Γιούκιο, ο οποίος πέθανε μόλις το 1931. Εχει τρια παιδιά, τέσσερα εγγόνια και έξι δισέγγονα. Η Ιαπωνία έχει περισσότερους από 58.000 αιωνόβιους, τους περισσότερους από οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο.
ΠΗΓΗ
Misao Okawa:ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο!!! Misao Okawa:ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο!!! Reviewed by Unknown on 13:00 Rating: 5
Από το Blogger.