NASA: μυστηριώδης κομήτης περνάει κοντά στον Ήλιο!!!!!!!!!!!!


Οι αστρονόμοι είναι σε αμηχανία από τις εικόνες, που μεταδόθηκαν από την διαστημοσυσκευή SOHO, για έναν κομήτη που πέρασε «εξωφρενικά κοντά" στον Ήλιο, στις 19 Φεβρουαρίου 2015. Με την πρώτη ματιά φαίνεται να είναι ένα μικρό αντικείμενο, όχι μεγαλύτερο από έναν αστεροειδή ή κομήτη. Το αντικείμενο έμοιαζε να αποσυντίθεται στο καυτό ήλιο, ωστόσο, το αντικείμενο επέζησε και ήταν άθικτο, τότε απομακρύνθηκε από τον Ήλιο χωρίς συνέπειες.



Ο Karl Battams του Ερευνητικού Εργαστηρίου Ναυτικού εξήγησε στην ιστοσελίδα SpaceWeather: «είναι ένας κομήτης που δεν είναι μέρος της κάθε ομάδας αντικειμένων, το οποίο σημαίνει ότι δεν φαίνεται να σχετίζεται με οποιοδήποτε άλλο κομήτη, ή οικογένειες των κομητών γνωστό σε εμάς, ή ότι έχουμε καταγράψει στο παρελθόν. Αυτό το αντικείμενο είναι πολύ ασυνήθιστο να έχει συμπεριφερθεί με τον τρόπο αυτό - συνεχίζει ο Battams - αλλά ο κομήτης ήταν σχετικά φωτεινός και δεν διαλύθηκε σε επαφή με τον ήλιο ».

Ο Battams δηλώνει επίσης: «Είμαι πολύ έκπληκτος, σοκαρισμένος ... στην πραγματικότητα, ο κομήτης, θα είναι θα είναι ορατός από τη Γη σε μια-δυο εβδομάδες."
Κάποιοι ερευνητές των UFO επιμένουν και ισχυρίζονται, ότι αυτό το αντικείμενο δεν είναι ένας κομήτης πραγματικός, αλλά κάτι «ξένο». Τις επόμενες εβδομάδες θα παρατηρηθεί καλύτερα και θα δούμε τι είναι !!

NASA: μυστηριώδης κομήτης περνάει κοντά στον Ήλιο!!!!!!!!!!!! NASA: μυστηριώδης κομήτης περνάει κοντά στον Ήλιο!!!!!!!!!!!! Reviewed by Unknown on 02:00 Rating: 5
Από το Blogger.