ΣΟΚ: Αρνείται να φάει εδώ και ένα χρόνο - Δείτε πώς έχει γίνει... [photos]

Σοκ προκαλούν στην παγκόσμια κοινή γνώμη οι φωτογραφίες της Emma Duffy, μιας 24χρονης κοπέλας που πάσχει από...
νευρική ανορεξία κινδυνεύει να χάσει τη ζωή της αφού τον τελευταίο χρόνο βρίσκεται διασωληνωμένη επειδή αρνείται να φάει.
Όπως αναφέρει η Daily Mail η οικογένεια της κοπέλας αδυνατεί να συνεχίσει να πληρώνει για τη θεραπεία της στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται και ζητά πλέον απελπισμένα τη βοήθεια του κόσμου προκειμένου κρατήσει στη ζωή την νεαρή κοπέλα.
Η κοπέλα έχει προσπαθήσει να αυτοκτονήσει εννέα φορές ενώ παλεύει με την νευρική ανορεξία και τη βουλιμία από τα 8 της, όταν η δασκάλα της την αποκάλεσε «χοντρή»!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, κατά τη διάρκεια της 16χρονης πάλης της με την ψυχογενή ασθένεια, η Emma έχει φτάσει στο σημείο να καταπιεί ξυραφάκια κι έχει εισαχθεί στο νοσοκομείο εκατοντάδες φορές. Οι γονείς της έχουν προετοιμαστεί για τον θάνατό της δεκάδες φορές αφού τα όργανά της έχουν καταρρεύσει.
Οι γιατροί του νοσοκομείου Middlesbrough όπου βρίσκεται σήμερα, έχουν αποφασίσει να την αποσυνδέσουν.
Οπότε πλέον θα επιστρέψει στο σπίτι της. Η ίδια ζυγίζει μόλις 38 κιλά και δεν δέχεται να τραφεί.
Η Emma θα έπρεπε να εισαχθεί σε ειδική κλινική στο York, δυστυχώς όμως η οικογένειά της δεν έχει τα απαραίτητα χρήματα.
Δείτε τις φωτογραφίες:



ΠΗΓΗ
ΣΟΚ: Αρνείται να φάει εδώ και ένα χρόνο - Δείτε πώς έχει γίνει... [photos] ΣΟΚ: Αρνείται να φάει εδώ και ένα χρόνο - Δείτε πώς έχει γίνει... [photos] Reviewed by Unknown on 08:00 Rating: 5
Από το Blogger.