Η απιστευτη ιστορία του άντρα που ταξίδεψε σε ένα κουτί, μέχρι την Αυστραλία! (PHOTOS)


Πέρασε 3 ημέρες στο ξύλινο κουτί του για να φτάσει στο Περθ, αφού πρώτα είχε βρεθεί κατά λάθος στην Αγγλία!
Ο Reg Spiers στην δεκαετία του 1960, επιχειρούσε να επανέλθει από τον τραυματισμό του, που τον είχε κάνει να διακόψει την αθλητική του καριέρα. Ο ακοντιστής, ήθελε να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1964, όμως όταν αυτό αποδείχθηκε ανέφικτο ξεκίνησε να δουλεύει σε αεροδρόμιο, για να κερδίσει χρήματα και να επιστρέψει σπίτι του.




Όταν όμως του έκλεψαν το πορτοφόνι, αναγκάστηκε να κάνει αλλαγή σχεδίων. Το ζήτημα είναι πως θα έχανε τα γεννέθλια της κορούλας του, κάτι που φάνταζε απαγορευτικό! Για αυτό τον λόγο αποφάσισε να κάνει κάτι ακραίο.
Έβαλε φίλο του να του φτιάξει ένα ξύλινο κουτί, στο οποίο θα μπορούσε να επιβιώσει, μετά τηνε επιβίβασή του στο αεροπλάνο. Ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά: "Απλά μπήκα μέσα και έφυγα. Δεν φοβόμουν το σκοτάδι και απλά έκατσα εκεί, όπως ακριβώς κάνω και με τα καθίσματα στο αεροπλάνο".

Η πραγματικότητα όμως, του επεφύλλασσε εκπλήξεις. Μπήκε επιτυχημένα σε πτήση της Air India, όμως αναγκάστηκε να υπομείνει 24ωρη καθυστέρηση στην κατασκευή του, που είχε διαστάσεις μόλις 1.5m X 0.9m X 0.75m, λόγω ομίχλης!
Ο άντρας είχε μέσα κονσέρβα, έναν φακό, κουβέρτα, μαξιλάρι, δύο πλαστικά μπουκάλια (ένα με νερό και ένα για τα ούρα) και ένα κοστούμι!
Τελικά ο άντρας τα κατάφερε και έφτασε να μην τον πιστεύει ούτε η γυναίκα του!
ΠΗΓΗ
Η απιστευτη ιστορία του άντρα που ταξίδεψε σε ένα κουτί, μέχρι την Αυστραλία! (PHOTOS) Η απιστευτη ιστορία του άντρα που ταξίδεψε σε ένα κουτί, μέχρι την Αυστραλία! (PHOTOS) Reviewed by Unknown on 16:30 Rating: 5
Από το Blogger.