ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Τι γεύση παγωτού ετοιμάζεται να βγει στην αγορά; (PHOTOS&VIDEO)

Όλα τα περιμέναμε να το δούμε. Αυτό που ετοιμάζει όμως η πασίγνωστη εταιρεία παγωτών, είναι πραγματικά πρωτότυπο και μοναδικό!
Πρόκειται για την γνωστή εταιρεία Ben&Jerry's της οποίας οι υπεύθυνοι και ιδρυτές, παραδέχτηκαν πρόσφατα, πως έχουν κάνει χρήση μαριχουάνας στο παρελθόν. Συγκεκριμένα οι Ben Cohen και Jerry Greenfield, εμφανίστηκαν σε ζωντανή εκπομπή της Huffington Post όπου μίλησαν για την εταιρεία τους.
Όταν έγινε σχόλιο μέσω διαδικτύου, πως θα έπρεπε να φτιάξουν παγωτό γεύση με μαριχουάνα, στις πόλεις που είναι νόμιμο, ο Ben αποκρίθηκε: "Λογικό μου ακούγεται. Συνδυάζεις τις απολαύσεις σου"!



Στην συνέχεια ο Jerry πήρε τον λόγο: "Ο Ben και εγώ, έχουμε εμπειρίες από ουσίες στο παρελθόν και πιστεύω πως η νομιμοποίηση της μαριχουάνας, θα ήταν κάτι υπέροχο. Σε οτι αφορά μία τέτοια γεύση, εάν η απόφαση ήταν αποκλειστικά στο χέρι μου, θα το έκανα"!

Δείτε το σχετικό βίντεο:
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Τι γεύση παγωτού ετοιμάζεται να βγει στην αγορά; (PHOTOS&VIDEO) ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Τι γεύση παγωτού ετοιμάζεται να βγει στην αγορά; (PHOTOS&VIDEO) Reviewed by Unknown on 22:00 Rating: 5
Από το Blogger.