ΠΑΛΑΤΙΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ...ΣΤΟΥΣ ΑΙΘΕΡΕΣ!

Χαλίκια που μετακινούνται για να δείχνουν πάντα προς την Μέκκα, γκαράζ για Rolls-Royce, πολυτελή σαλόνια και χλιδάτα υπνοδωμάτια. Τα αεροσκάφη που κάποτε μετέφεραν ακόμα και 800 άτομα σήμερα έχουν μεταμορφωθεί σε ιδιωτικά τζέτ των πλουσιότερων του κόσμου.

Γνωστός για τον στόλο των ιδιωτικών τζετ του είναι ο Σαουδάραβας πρίγκιπας Alwaleed bin Talal al-Saud. Στην κατοχή του βρίσκεται ένα Boeing 747, ένα Airbus 321, ένα Airbus που κανονικά χωρά 800 επιβάτες αλλά έχει αλλάξει ολοκληρωτικά ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του.

Το Α380 έχει μαρμάρινο μπάνιο, γκαράζ για τη Rolls-Royce του, μέχρι και χώρο όπου μπορεί κανείς να προσευχηθεί, με ηλεκτρονικά ελεγχόμενα χαλάκια που από μόνα τους μετακινούνται για να δείχνουν πάντα προς τη Μέκκα.


Τραπεζαρία για 30 άτομα, μάστερ υπνοδωμάτια, πολυτελή μπάνια και ευρύχωρα σαλόνια. Το Boeing 767-300 του Ρώσου δισεκατομμυριούχος Ρομάν Αμπράμοβιτς δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ένα πολυτελές ξενοδοχείο.


Αντιστοίχως το Boeing 757 του Donald Trump διαθέτει διπλό κρεβάτι, ευρύχωρο σαλόνι με καναπέδες και μαρμάρινο μπάνιο.

Οι δυνατότητες και οι επιλογές στην μετατροπή των αεροσκαφών σε πολυτελή τζετ δεν έχουν τέλος.


ΠΗΓΗ
ΠΑΛΑΤΙΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ...ΣΤΟΥΣ ΑΙΘΕΡΕΣ! ΠΑΛΑΤΙΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ...ΣΤΟΥΣ ΑΙΘΕΡΕΣ! Reviewed by Unknown on 19:00 Rating: 5
Από το Blogger.