ΣΟΚ:ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΑΛΟΙΦΗ ΓΙΑ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!(ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

iji (1)
Απίστευτο!!! 55χρονος χρησιμοποιεί αλοιφή για πόνο στο κεφάλι και απέκτησε μια τεράστια …τρύπα!!! (βίντεο)
Συνέβη στην Αυστραλία , ένας 55χρονος άντρας απέκτησε μια τεράστια τρύπα στο κρανίο του μετά την εφαρμογή αλοιφής για τη θεραπεία του καρκίνου του δέρματος. Ο 55χρονος έκανε χρήση της αλοιφής περίπου τέσσερις μήνες την οποία την χορήγησαν στον Νοσοκομείο << Πριγκίπισσα Αλεξάνδρα>> στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών όπου τους ζήτησε κάποια θεραπεία για να σταματήσει ο πόνος που ένιωθε.
Η αλοιφή είναι κατασκευασμένη από αιματόριζα και περιέχει σαγκουϊναρίνη που συνήθως αναμιγνύεται με χλωριούχο ψευδάργυρο έχοντας μια γλυκιά μυρωδιά, αλλά είναι πολύ διαβρωτική.
Εφαρμόζεται τοπικά, επίσης χρησιμοποιείται για διάφορες θεραπείες όπως κρεατοελιές, ουλές και ακόμη και καρκίνο του δέρματος. Η αλοιφή μπορεί να καταστρέψει τον ιστό του δέρματος, αφήνοντας ένα εμφανή μαύρο σημάδι, το οποίο αργότερα μπορεί να φύγει.
Οι γιατροί πρώτα σκέφτηκαν ότι έπρεπε να χειρουργηθεί, αλλά αντ “αυτού τον έστειλαν στο σπίτι με την παραπάνω θεραπεία….

Δείτε το σχετικό βίντεο:


ΣΟΚ:ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΑΛΟΙΦΗ ΓΙΑ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!(ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ) ΣΟΚ:ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΑΛΟΙΦΗ ΓΙΑ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!(ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ) Reviewed by Unknown on 15:30 Rating: 5
Από το Blogger.