Ούτε νεκρούς δεν «συγχωρεί» το παλάτι: ΔΕΙΤΕ ποιους απέκλεισαν από τον τοκετό της Μίντλετον

Ούτε νεκρούς δεν «συγχωρεί» το παλάτι: ΔΕΙΤΕ ποιους απέκλεισαν από τον τοκετό της Μίντλετον
Θυμάστε την νοσοκόμα που έπεσε θύμα φάρσας όταν γεννήθηκε το πρώτο μωρό του πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον και λίγες ώρες μετά βρέθηκε κρεμασμένη στο κτίριο του προσωπικού κοντά στο νοσοκομείο, όπου εργαζόταν;

Μπορεί να πέρασαν τρία χρόνια από τον τραγικό θάνατο της και πολλοί από εμάς να έχουμε ξεχάσει το γεγονός, ωστόσο η βασίλισσα Ελισάβετ θυμάται ακόμη την 46χρονη νοσοκόμα Τζασίντα Σαλντάνα, η οποία έπεσε θύμα φάρσας και έδωσε, χωρίς να το ξέρει σημαντικές πληροφορίες για την Κέιτ, σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αυστραλίας.

Είναι τέτοια η οργή και η αγανάκτηση του παλατιού για την διαρροή που είχε γίνει τότε, που απαγόρευσαν στον ραδιοφωνικό σταθμό 2DayFM να καλύψει την άφιξη του δεύτερου βασιλικού μωρού της Βρετανίας, που αναμένεται να έρθει στον κόσμο από μέρα σε μέρα.
Μάλιστα, όπως μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα, η μητρική εταιρεία του σταθμού Southern Cross Austereo, έχει αποστείλει email στον σταθμό με το οποίο του απαγορεύει να κάνει οποιοδήποτε ρεπορτάζ για το γεγονός.

Αιτία στάθηκε η φάρσα των δύο παρουσιαστών του σταθμού, Μελ Γκρεγκ και Μάικλ Κρίστιαν, οι οποίοι το 2012 τηλεφώνησαν στο νοσοκομείο του Λονδίνου King Edward II και αφού προσποιήθηκαν ότι είναι η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Κάρολος, αντίστοιχα, ζήτησαν από την νοσοκόμα Τζασίντα Σαλντάνα, πληροφορίες για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον, η οποία νοσηλευόταν, εξαιτίας πρωινής αδιαθεσίας, στην πρώτη της εγκυμοσύνη στον πρίγκιπα Γεώργιο.


Τι και αν λίγο μετά την τραγωδία, κόπηκε η ραδιοφωνική εκπομπή των δύο παρουσιαστών, για το παλάτι η τιμωρία τους δεν έχει τελειώσει !
ΠΗΓΗ
Ούτε νεκρούς δεν «συγχωρεί» το παλάτι: ΔΕΙΤΕ ποιους απέκλεισαν από τον τοκετό της Μίντλετον Ούτε νεκρούς δεν «συγχωρεί» το παλάτι: ΔΕΙΤΕ ποιους απέκλεισαν από τον τοκετό της Μίντλετον Reviewed by Unknown on 22:30 Rating: 5
Από το Blogger.