Έχασε τις αισθήσεις της και ξύπνησε με απίστευτες διανοητικές ικανότητες!

Ευκαιρία για νέα καριέρα σε μια γυναίκα, η οποία μετά από ατύχημα, μπορεί να… θυμάται και να σχεδιάζει με κάθε λεπτομέρεια, όποιο κτίριο έχει δει στη ζωή της.
Νεαρή γυναίκα ξύπνησε, μετά από ένα ατύχημα αφού έκανε σκι και μπορούσε να σχεδιάζει ακριβή διαγράμματα κάθε κτιρίου που είχε δει στη ζωή της.
Η ανώνυμη γυναίκα είπε πως έχασε τις αισθήσεις τις και ξύπνησε με απίστευτες αναμνήσεις.
“Μπορούσα να θυμηθώ τα πάντα. Κάθε μέρος στο οποίο είχα πάει, αλλά κυρίως τα κτίρια.” δηλώνει.
“Χιλιάδες μέρη, με χιλιάδες δωμάτια, τμήματα και εισόδους. Και τώρα, αν είχα την ικανότητα να σχεδιάσω ένα διάγραμμα από κάθε μέρος αυτών των κτίρια, ακόμα και την μικρότερη λεπτομέρεια, άσχετα από το πόσος καιρός έχει περάσει.”
Η γυναίκα έχει διαγνωστεί με το σύνδρομο του «σοφού» -μία στις 50 περιπτώσεις ανά τον κόσμο.
Η σπάνια αυτή πάθηση αναπτύσσεται όταν το μισό μέρος του εγκεφάλου υπεραναπτύσσεται για να επιοδιορθώσει-κατά μία έννοια- το άλλο μισό που έχει υποστεί κάποια ζημιά, όπως και στην περίπτωση όπου ένας κουφός έφηβος που ξύπνησε ως μουσική ιδιοφυΐα.
Μία παρόμοια υπόθεση είναι αυτή του Jason Padgett , ο οποίος έγινε μαθηματική ιδιοφυΐα και έγραψε τις εμπειρίες του στο βιβλίο, Struck by Genius.
Η γυναίκα σκέφτεται πλέον να ξεκινήσει μία νέα καριέρα ως αρχιτέκτονας.
«Σκέφτομαι διαρκώς την ιδέα, να ασχοληθώ με το σχέδιο και με το design. Τουλάχιστον ξέρω ότι θα είμαι καλή σε αυτό.»
news247.gr
πηγη
Έχασε τις αισθήσεις της και ξύπνησε με απίστευτες διανοητικές ικανότητες! Έχασε τις αισθήσεις της και ξύπνησε με απίστευτες διανοητικές ικανότητες! Reviewed by Unknown on 20:18 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.