ΑΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΤΑ ΠΑΖΛ ΚΑΙ ΤΑ SUDOKU ... ΗΡΘΕ ΤΟ ΝΟΝΕ!

Μια μαύρη οθόνη, καμία εικόνα, κανένα στοιχείο, μόνο λευκά γράμματα... είναι το νέο παιχνίδι γνώσεων που έχει τρελάνει τους Έλληνες και όχι μόνο.
Ένα βαρεθήκατε τα παζλ και τα Sodoku, το νέο αινιγματικό παιχνίδι, που ακούει στο όνομα None*, είναι έτοιμο να κινητοποιήσει το μυαλό σου.
27C6669200000578 0 image a 23 1429523388469
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε στο κινητό σας την εφαρμογή και να προσπαθήσετε να λύσετε τους γρίφους χωρίς καμία βοήθεια. Μάλιστα, η δωρεάν εφαρμογή έχει ελληνικό χρώμα, καθώς είναι δημιούργημα ενός Έλληνας, που βάλθηκε να μας τρελάνει όλους!


Στην περιγραφή του παιχνιδιού αναφέρεται το εξής, «Κανένας δεν ξέρει τι πραγματικά είναι το παιχνίδι none*" (ελληνιστί τίποτα).
Το παιχνίδι ξεκινά και στην οθόνη εμφανίζονται λευκά γράμματα και ένα πληκτρολόγιο, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο, τα υπόλοιπα πρέπει να τα κάνεις εσύ. Μόνο το 19% των χρηστών έχει καταφέρει να λύσει και τα 50 επίπεδα του παιχνιδιού.
Μερικές από τις μυστηριώδεις ερωτήσεις έχουν σχέση με τη λογική, τα μαθηματικά, ενώ άλλες με χημικούς τύπους και γενικές αλήθειες.
Ο δημιουργός Dimitris Chassapakis μίλησε στο Business Insider για το παιχνίδι και αποκάλυψε ότι ετοιμάζει και το δεύτερο μέρος του εθιστικού None*.
ΠΗΓΗ
ΑΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΤΑ ΠΑΖΛ ΚΑΙ ΤΑ SUDOKU ... ΗΡΘΕ ΤΟ ΝΟΝΕ! ΑΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΤΑ ΠΑΖΛ ΚΑΙ ΤΑ SUDOKU ... ΗΡΘΕ ΤΟ ΝΟΝΕ! Reviewed by Unknown on 18:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.