«Ψάρι με πόδια» τρομάξει ανθρώπους στο Κολοράντο!

Στην όχθη μιας λίμνης στην αμερικανική πολιτεία του Κολοράντο βρέθηκε νεκρό ενα ανατριχιαστικό πλάσματα που μοιάζει με ψάρι με πόδια. Οι χρήστες του Διαδικτύου ξύνουν τα κεφάλια τους για το τι μπορεί να είναι αυτό πλάσμα.
Ορισμένοι πιστεύουν οτι η φωτογραφία δείχνει να ειναι μια σπάνια περίπτωση μετάλλαξης.

Η φωτογραφία το παράξενο πλάσμα που μοιάζει τόσο με ψάρι αλλα και με σαύρα

Ανέβηκε σε ένα από τα online φόρουμ απο έναν Αμερικάνο με το όνομα Μπόμπι Κεντ. Ζήτησε από τα μέλη του δημοφιλούς φόρουμ να του εξηγήσουν τι ειναι αυτό το ζώο!.
Κάποιοι αστειεύτηκαν ότι ήταν μια σαφή απόδειξη της εξέλιξης, επειδή "όλη η ζωή ήρθε από τη θάλασσα στη γη." Άλλοι έχουν γράψει ότι αυτό είναι ένα παράδειγμα μετάλλαξης και προφανώς ειναι απο μολυσμένη λίμνη, στις ακτές του οποίου ανακαλύφθηκε "τέρας" έχει πολύ ρύπανση.
Ένας σχολιαστής έγραψε ότι η φωτογραφία ειναι απο ένα- αμφιβίο ψάρι, γνωστό ως Μεξικάνικο ψάρι με πόδια. Αυτά τα ζώα μοιάζουν ψάρια με πόδια. Βρίσκονται στο Μεξικό, αλλά συχνά κάποιοι τα αγοράζουν ως εξωτικά κατοικίδια ζώα.
ΠΗΓΗ
«Ψάρι με πόδια» τρομάξει ανθρώπους στο Κολοράντο! «Ψάρι με πόδια» τρομάξει ανθρώπους στο Κολοράντο! Reviewed by Unknown on 11:00 Rating: 5
Από το Blogger.