Αν φοβάσαι τα φαντάσματα τότε μην κοιτάξεις ποτέ αυτές τις φωτογραφίες



ντάσματα ~> Τι είναι τελικά; Προϊόν της γόνιμης φαντασίας μας ή υπαρκτές φιγούρες σε κάποια παράλληλη διάσταση; Χωρίς αμφιβολία αυτή η απάντηση μπορεί να σου "κάψει" κάποια εγκεφαλικά κύτταρα! Αλλά επειδή δεν θέλω να ανοίξω τις Πύλες του Ανεξήγητου αλλά ούτε και να σκαλίσω τέτοιες υπερφυσικές έννοιες, σου βρήκα απλά κάποιες creepy εικόνες που απαθανατίζουν (λένε) φαντάσματα! Μια εικόνες χίλιες λέξεις...χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυτές οι λέξεις μπορούν να σε κάνουν να πιστέψεις στην ύπαρξη τους (ότι δηλαδή όλο αυτό είναι και real)!
Τα όρια της φαντασίας σου είναι δικά σου!

1. To φάντασμα του Λόρδου Combermere
Η φωτογραφία υποτίθεται ότι απεικονίζει μια άδεια καρέκλα, αλλά μια φιγούρα ξεπροβάλλει, αν εστιάσεις καλύτερα. Η φιγούρα-φάντασμα είναι του ιδιοκτήτη.


2. Το φάντασμα της γιαγιάς
Μια γυναίκα απαθανάτισε με τη φωτογραφική της μηχανή τη γιαγιά της το 1997. Συνέβη όμως το εξής περίεργο: Πίσω από τη γιαγιά της απαθανατίστηκε και η φιγούρα ενός ανθρώπου που έμοιαζε με του παππού της, ο οποίος είχε πεθάνει το 1984. Η κοπέλα ήταν σίγουρη πως όταν φωτογράφησε τη γιαγιά της κανένας άλλος δεν βρισκόταν πίσω της.


3. Το φάντασμα της φάρμας
Ο φωτογράφος Neil Sandbach συνήθιζε να βγάζει φωτογραφίες σε μία συγκεκριμένη φάρμα στην Αγγλία, ώσπου "έπιασε" με το φακό του αυτή τη φιγούρα. Οι ιδιοκτήτες παραδέχτηκαν ότι και αυτοί είχαν δει αρκετές φορές μέσα στο μήνα τη συγκεκριμένη μορφή.


4. Το φάντασμα ενός πιλότου
Σε αυτή τη φωτογραφία των πιλότων της πολεμικής αεροπορίας, ένας από τους πιλότους που είχε πεθάνει πριν λίγες ημέρες, φαίνεται στο πλάνο.


5. Το φάντασμα που βρίσκεται στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου
Είναι ολοφάνερο ότι μια γυναίκα κάθεται στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Είναι η Ellen και είναι η μητέρα του οδηγού Mabel. Ο Mabel είχε πάει να επισκεφτεί τον τάφο της μητέρας του όταν τραβήχτηκε η συγκεκριμένη φωτογραφία.


6. Το φάντασμα του cowboy
Ένας cowboy ξεπροβάλλει από το background της φωτογραφίας. Τουλάχιστον creepy! H μορφή του δείχνει λες και δεν έχει πόδια.


7. To φάντασμα του μωρού
Μια γυναίκα που είχε χάσει τη κόρη της επισκέφτηκε μια μέρα τον τάφο και τον έβγαλε φωτογραφία. Στην φωτογραφία αργότερα διαπίστωσε την μορφή ενός μωρού. Η μητέρα σοκαρίστηκε και υποστήριξε πως η μορφή αυτή δεν είχε καμία σχέση με το πως έμοιαζε η κόρη της.


8. Τα παιδιά στις ράγες του τρένου
Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε σε ένα μέρος όπου είχε συμβεί ένα τραγικό δυστύχημα με τρένο που παρέσυρε στις ράγες του μικρά παιδιά.


9. The Brown Lady of Raynham Hall
Η παρακάτω φωτογραφία τραβήχτηκε το 1936. Η μυστήρια φιγούρα φημολογείται ότι είναι της Lady Dorothy Townsend που ήταν και η πρώτη και ιδιοκτήτρια του Raynham Hall.

ΠΗΓΗ
Αν φοβάσαι τα φαντάσματα τότε μην κοιτάξεις ποτέ αυτές τις φωτογραφίες Αν φοβάσαι τα φαντάσματα τότε μην κοιτάξεις ποτέ αυτές τις φωτογραφίες Reviewed by Unknown on 21:30 Rating: 5
Από το Blogger.