ΣΤΟΜΑΧΟΠΟΝΟΣ! Τι να τρώτε και τι να ΜΗΝ τρώτε για να τον αποφύγετε


Μπανάνα
Είναι από τα φρούτα που προσφέρουν ενέργεια στον οργανισμό! Η μπανάνα περιέχει πηκτίνη η οποία βοηθάει στην αποκατάσταση του εντέρου. Μάλιστα περιέχουν πολλά θρεπτικά στοιχεία με αποτέλεσμα να σας βοηθάνε να αναρώσετε σε μικρό χρονικό διάστημα!


Τζίντζερ
Πολλές έρευνες έχουν δίξει πως το τζιντζερ βοηθάει συνολικά τη λειτουργία της πέψης! Μία άλλη δραστική του ιδιότητα είναι πως βοηθάει στην ανακούφιση της ναυτίας.

Μέντα
Μία ακόμη τροφή που μπορεί να καταπραύνει τις στομαχικές σας διαταραχές είναι η μέντα

Ρύζι
Το ρύζι αποτελεί τη νούμερο ένα διατροφική επιλογή στην περίπτωση που υποφέρετε απο στομαχικές διαταραχές. Γιατι; Σύμφωνα με την άποψη των επιστημόνων, το ρύζι βοηθάει στην αντιμετώπιση της διάρροιας. Την ίδια λειτουργία έχουν και η πατάτα καθώς και το λευκό ψωμί!

Ζωμός Κοτόπουλου
Ο ζωμός κοτόπουλου είναι εύπεπτος και για αυτό είναι η νούμερο ένα επιλογή για τις στομαχικές διαταραχές.

Πλιγούρι Βρώμης
Όταν έχετε στομαχικές διαταραχές, είναι σημαντικό να τρώτε μαλακές τροφές, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πλιγούρι βρώμης είναι μια καλή επιλογή. Επειδή η βρώμη περιέχει διαιτητικές ίνες, συμβάλει στη μείωση των συμπτωμάτων σας και βελτιώνει την κατάσταση στο στομάχι σας.
Οι γιατροί επίσης συστήνουν να αποφεύγετε τα καυτερά, τα λιπαρά, τα γαλακτοκομικά αλλά και τα όσπρια.
ΣΤΟΜΑΧΟΠΟΝΟΣ! Τι να τρώτε και τι να ΜΗΝ τρώτε για να τον αποφύγετε ΣΤΟΜΑΧΟΠΟΝΟΣ! Τι να τρώτε και τι να ΜΗΝ τρώτε για να τον αποφύγετε Reviewed by Unknown on 13:00 Rating: 5
Από το Blogger.