Χωρικός πέθανε μετά από άγριο σe& με… (δεν έχει ξαναγίνει!)

Σοκαρισμένοι είναι οι γείτονες του 58χρονου χωρικού Χοσέ Αλμπέρτο υπό τις συνθήκες που βρέθηκε πεθαμένος στο σπίτι του.
Ειδοποίησαν την Αστυνομία εξαιτίας της έντονης δυσοσμίας που έβγαινε από το σπίτι του, στην πόλη Σαν Χοσέ ντε Μπαλκάρε, στην Αργεντινή.
Όταν οι Αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι, βρήκαν τον Αλμπέρτο νεκρό στο κρεβάτι του με κάτι στο πλευρό του που έμοιαζε με γυναίκα.
Ωστόσο, σύμφωνα με το tribune.gr, όταν πλησίασαν πιο κοντά είδαν ότι επρόκειτο για μια κούκλα από άχυρο, ντυμένη με γυναικεία ρούχα, που φορούσε περούκα στο κεφάλι αλλά και κραγιόν.


Ο εκπρόσωπος της Εισαγγελίας, Ροντόλφο Μούρε, δήλωσε στους δημοσιογράφους:
«Ειλικρινά, η πρώτη μου εντύπωση ήταν ότι υπήρχαν δύο πτώματα στο κρεβάτι, αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι το δεύτερο ήταν ένα σκιάχτρο που φόραγε κραγιόν και περούκα με μακριά μαλλιά. Το σκιάχτρο ήταν ξαπλωμένο δίπλα στον νεκρό και επίσης φόραγε δονητή».
Στο σπίτι δεν υπήρχαν σημάδια διάρρηξης ή βίας. Η Αστυνομία είναι βέβαιη ότι ο Αλμπέρτο πέθανε ενώ το «έκανε» με το σκιάχτρο. Ωστόσο, για σιγουριά πρέπει πρώτα να βγουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας.
Οι γείτονες του 58χρονου λένε ότι ήταν μοναχικός τύπος, δεν είχε ούτε κινητό τηλέφωνο, και κανείς δεν είχε υποψιαστεί τίποτα για το απλό λόγο ότι κανείς δεν είχε φιλίες μαζί του.
Η Αστυνομία θεωρεί ότι ο 58χρονος κατασκεύασε μόνος του το σκιάχτρο, το οποίο ουδέποτε χρησιμοποιήθηκε όμως για να διώχνει τα πουλιά από το χωράφι. Το γεγονός μάλιστα ότι το σκιάχτρο φόραγε τον δονητή, σκανδαλίζει ακόμα περισσότερο για τα… γούστα του 58χρονου.

Χωρικός πέθανε μετά από άγριο σe& με… (δεν έχει ξαναγίνει!) Χωρικός πέθανε μετά από άγριο σe& με… (δεν έχει ξαναγίνει!) Reviewed by Unknown on 00:00 Rating: 5
Από το Blogger.