Οι 13 πιο φρικιαστικές αυτοκτονίες στην ιστορία της ανθρωπότητας


Το 1974, η παρουσιάστρια από τη Φλόριντα Christine Chubbuck ανακοίνωσε στους θεατές της: «Ακολουθώντας την πολιτική του Channel 40 για να σας μεταδίδουμε τα νεότερα αιματηρά νέα όσο είναι ακόμη «φρέσκα», σας έχουμε ακόμη μία αυτοκτονία«. Στη συνέχεια έβγαλε ένα περίστροφο και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.


Το 1878 ο George W. Burleigh μοίραζε φυλλάδια φωνάζοντας ότι σκοπεύει να αυτοκτονήσει μετά το τέλος της ομιλίας του στο Thornton Hall του Σικάγο. Συμμάζεψε το σπίτι του, παρουσίασε την ομιλία του και μετά τίναξε τα μυαλά του στον αέρα.

Το 1854 ο George Towler πήδηξε σε ένα καμίνι γεμάτο λιωμένο σίδηρο. Το μόνο που απέμεινε ήταν η απανθρακωμένη ραχοκοκαλιά του.

Στις αρχές της δεκαετίας του ’20, οι άνθρωποι ταξίδευαν στον δημοφιλή τουριστικό προορισμό, στο βουνό Mihara της Ιαπωνίας και πηδούσαν στην καuτή λάβα του ενεργού ηφαιστείου. Μόνο το 1936 πήδηξαν πάνω από 600 άνθρωποι!

To 1877, την ώρα που παρακολουθούσε έναν οδοστρωτήρα να πλησιάζει, ο George Perks ανακοίνωσε: «Όπου πάει αυτό, θα ακολουθήσω κι εγώ«. Στη συνέχεια πετάχτηκε μπροστά στο διερχόμενο όχημα…

Το 2008, θέλοντας να εκδικηθεί την αρκετά νεότερη σύζυγό του που τον εγκατέλειψε, ο επιχειρηματίας Gerald Mellin έδεσε τη μία άκρη ενός σκοινιού στο κλαδί ενός δέντρου και την άλλη γύρω από το λαιμό του. Στη συνέχεια μπήκε στην Aston Martin του και πάτησε τέρμα το γκάζι με αποτέλεσμα να του ξεριζωθεί – κυριολεκτικά – το κεφάλι.

Το 2002, ο σχιζοφρενής καλλιτέχνης Richard Sumner έδεσε τον εαυτό του με χειροπέδες σε ένα δέντρο και πέταξε το κλειδί. Τα σημάδια στους καρπούς του υποδεικνύουν πως κάποια στιγμή άλλαξε γνώμη και προσπάθησε να διαφύγει από τα δεσμά του, δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε και 4 μέρες αργότερα πέθανε. Το πτώμα του ανακαλύφθηκε 3 χρόνια αργότερα.

Το 2012 ο Nordin bin Montong μπήκε μέσα σε ένα κλουβί με 3 τίγρεις και άρχισε να τις προκαλεί με μια σκούπα. Τον έκαναν κομματάκια την ώρα που οι επισκέπτες του ζωολογικού κήπου ούρλιαζαν από την φρίκη.

Στις 23 Δεκεμβρίου 1856 ο George Barker κατάπιε ένα πύρινο σίδηρο…

Το 1922 ο Felix Bourg άναψε έναν δυναμίτη, τον έβαλε κάτω από το καπέλο του και έκανε μερικά βήματα πριν εκραγεί το κεφάλι του.

Ο Boyd Taylor ξόδεψε 3 μήνες κατασκευάζοντας μια περίπλοκη τεράστια γκιλοτίνα. Είχε ένα αλυσοπρίονο συνδεδεμένο με ένα χρονοδιακόπτη που θα έκοβε το ξύλο και θα απελευθέρωνε τη λεπίδα. Ένα βράδυ του 2003 κατάπιε μια χούφτα χάπια, έβαλε μπρος το μηχάνημα, πήγε για ύπνο και δεν ξύπνησε ποτέ.

Το 1877 ο George Wheeler κατασκεύασε μια αυτοκτονική μηχανή συνδεδεμένη με ένα κινούμενο τροχό πάνω στον οποίο είχε κολλήσει άπειρες λεπίδες. Όταν τον ανακάλυψε η αστυνομία, τα μυαλά του κυλούσαν έξω από το κρανίο του…

Στους τελικούς των Ολυμπιακών Αγώνων το 165 π.Χ. ο Έλληνας Κυνικός φιλόσοφος Περεγρινος Πρωτεύς έβγαλε έναν υπέροχο λόγο και στη συνέχεια έβγαλε όλα του τα ρούχα και προχώρησε ατάραχος προς την Ολυμπιακή Φλόγα.

ΠΗΓΗ
Οι 13 πιο φρικιαστικές αυτοκτονίες στην ιστορία της ανθρωπότητας Οι 13 πιο φρικιαστικές αυτοκτονίες στην ιστορία της ανθρωπότητας Reviewed by Unknown on 10:00 Rating: 5
Από το Blogger.