ΗΠΑ: Κόντεψε να σκοτώσει 9χρονο για ένα κομμάτι τούρτας!


Το παιδί έφερε μώλωπες σε όλο του σώμα, τραύμα στο κεφάλι και μελανιασμένους πνεύμονες, από την επίθεση του συντρόφου της μητέρας του
Ένα 9χρονο αγόρι στην περιοχή της Χάγκερστάουν του Μέριλαντ, είδε να του περνούν χειροπέδες και να το χτυπούν μέχρι θανάτου, επειδή έκλεψε ένα κομμάτι τούρτα!

Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος της περιοχής, κλήθηκαν στο σπίτι του μικρού, για υπόθεση κακοποίησης ανηλίκου.
Φτάνοντας στο σημείο, είδαν το 9χρονο παιδί «να μην ανταποκρίνεται και να μην αναπνέει».
Αμέσως το μετέφεραν σε μονάδα εντατικής θεραπείας στο Κέντρο Υγείας Μέριτους, όπου και διαπιστώθηκε πως έχει σοβαρό τραύμα στο κεφάλι και μελανιασμένους πνεύμονες!
Έφερε πολλαπλούς μώλωπες στο πρόσωπο, τα αυτιά, τους κοιλιακούς και τα οπίσθια, κάποια από τα οποία είχαν και αιμάτωμα, σύμφωνα με τα ιατρικά έγγραφα.
Η αστυνομική αναφορά έλεγε πως ο 31χρονος σύντροφος, της μητέρας του παιδιού, είχε υπό την επίβλεψή του το παιδί, μαζί με τον αδερφό του, την ώρα του συμβάντος. Αμέσως του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κακοποίηση ανηλίκου πρώτου και δευτέρου βαθμού, καθώς και άλλες κατηγορίες.

ΗΠΑ: Κόντεψε να σκοτώσει 9χρονο για ένα κομμάτι τούρτας! ΗΠΑ: Κόντεψε να σκοτώσει 9χρονο για ένα κομμάτι τούρτας! Reviewed by Unknown on 19:00 Rating: 5
Από το Blogger.