Ο Ομπάμα παραδέχεται οτι εξωγήινοι ελέγχουν την αμερικάνικη κυβέρνηση...

Ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ανακοίνωσε ότι εξωγήινοι έχουν τον έλεγχο των μεγάλων κυβερνήσεων ανά τον κόσμο λίγο μετά από το τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου.
Ο Πρόεδρος Obama έκανε αυτή την εκπληκτική δήλωση σε μια μη προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου στο Λευκό Οίκο νωρίς σήμερα το πρωί (27/9/2013).
"Έχει αρχίσει από τη δεκαετία του 1950" , είπε ο πρόεδρος Ομπάμα στο πλήθος των έκπληκτων δημοσιογράφων, "έλκονται από τον πλανήτη μας σε μεγάλους αριθμούς, λόγω της ανακάλυψή μας της ατομικής σχάσης, για την χρήση των πυρηνικών όπλων."
Ο Ομπάμα περιέγραψε πώς το συμβάν του Roswell το 1947 περιέλαβε έναν τύπο εξωγήινου ευρέως γνωστό ως The Greys (οι γκρίζοι), οι οποίοι ήταν οι πρώτοι που έκαναν τη παρουσία τους προς τα έξω είναι γνωστή.

" Σήμερα, σχεδόν κάθε άνθρωπος πάνω στη γη ξέρει πως μοιάζει ένας εξωγήινος Γκρίζος", είπε ο Πρόεδρος με ένα σήκωμα των ώμων, "Μόλις έγινε η επαφή με τους Γκρίζους, ο Πρόεδρος Τρούμαν έκανε μια συμφωνία μαζί τους, επιτρέποντάς τους να χτίσουν βάσεις εδώ σε αντάλλαγμα για τεχνολογία. Μετά από αυτό, ο Πρόεδρος Αϊζενχάουερ συναντήθηκε με μια ομάδα εξωγήινων κοινώς γνωστών ως the Nordics (οι Βόρειοι), οι οποίοι είναι αρκετά παρόμοιοι με τους επίγειους ανθρώπους ώστε κυκλοφορούν ανάμεσά μας σχεδόν τελείως απαρατήρηοι. Μας προσέφεραν μια θέση στην παγκόσμια αδελφότητα του διαφωτισμού αν ήμασταν πρόθυμοι να αφοπλίσουμε τα πυρηνικά όπλα. Δυστυχώς, τόσο εμείς όσο και η Σοβιετική Ένωση, που αντιμετώπισε επίσης αυτή την προσφορά, αποφασίσαμε να κρατήσουμε τα πυρηνικά."
Ο Πρόεδρος πήγε για να εξηγήσει ότι, από τότε, μια ποικιλία εξωγήινων ομάδων έχουν δημιουργήσει μυστικά προγράμματα που εργάζονται γύρω από την αντίσταση στις κυβερνήσεις του κόσμου για να εγκαταλείψουν τα πυρηνικά όπλα και την απειλή της πολυδιάστατης καταστροφής που θέτουν.
"Οι εξωγήινοι είναι εδώ πολύ καιρό και δεν ταξιδεύουν όλοι τους με διαστημόπλοιο", ο Πρόεδρος Ομπάμα εξήγησε, "Μπορούν να χειριστούν το χώρο και το χρόνο, τα οποία είναι σημαντικά και ισχυρά διασυνδεδεμένα με τις ιδιότητες της πραγματικότητας, αλλά δεν είναι οι μόνοι. Ένα από τα αποτελέσματα αυτής της χειραγώγησης είναι η πρόωση της αντιβαρύτητας ταχύτερη από το φως. Ένα άλλο αποτέλεσμα είναι μια μορφή ελέγχου πάνω στα είδη την δια-διαστασιακής αντίληψης κοινώς γνωστή ως απομακρυσμένη προβολή, τηλεπάθεια, αστρικά ταξίδια, bi-location ή με οποιοδήποτε από ένα μεγάλο αριθμό από άλλα ονόματα."
Νεύοντας στον εαυτό του, ο Πρόεδρος σταμάτησε για να ρίξει μια ματιά στα ανήσυχα πρόσωπα που γέμιζαν το σιωπηλό δωμάτιο.
"Το θέμα είναι" συνέχισε, "οτι οιεξωγήινοι ελέγχουν τις κυβερνήσεις μας τα τελευταία εξήντα χρόνια και..."
Σε εκείνο το σημείο, ο Πρόεδρος Ομπάμα πήρε το χέρι του για να καλύψει αυτό που σε πρώτη φάση, φαινόταν να είναι ο βήχας.
"Συγγνώμη, δεν μπόρεσα να ελέγξω τον εαυτό μου", είπε ο Πρόεδρος, σκουπίζοντας ένα δάκρυ από την άκρη του ματιού του, αφού τέλειωσε το γέλιο, "Αστειέυομαι για τους εξωγήινους που ελέγχουν την κυβέρνησης μας. Όχι, εμείς οι άνθρωποι είμαστε υπεύθυνοι για το τρομερή χάος και εμείς απλά θα πρέπει να βγούμε από αυτό, με τις δικές μας δυνάμεις".

Στο παρακάτω βίντεο μιλάει για την ύπαρξη εξωγήινων

Α
Ο Ομπάμα παραδέχεται οτι εξωγήινοι ελέγχουν την αμερικάνικη κυβέρνηση... Ο Ομπάμα παραδέχεται οτι εξωγήινοι ελέγχουν την αμερικάνικη κυβέρνηση... Reviewed by Unknown on 08:00 Rating: 5
Από το Blogger.