Δείτε το… δαίμονα που φωτογράφισε Βρετανός στο στοιχειωμένο σπίτι των γονιών του! (photo)


Δείτε το… δαίμονα που φωτογράφισε Βρετανός στο στοιχειωμένο σπίτι των γονιών του! (photo)
Ανατριχίλα, αλλά και συζητήσεις επί συζητήσεων για τις επισκέψεις των… έξω από ΄δω στον κόσμο μας, έχει προκαλέσει μια φωτογραφία που φέρεται να τράβηξε ένας Βρετανός σε στοιχειωμένο σπίτι της Τζαμάικα.
Ο 42χρονος δάσκαλος από το Λονδίνο ισχυρίζεται ότι απαθανάτισε έναν δαίμονα μέσα στο σπίτι των γονιών του, στο Clarendon, το οποίο πιστεύει ότι το έχουν καταλάβει όχι και τόσο φιλικά πνεύματα.

Σύμφωνα μάλιστα με την οικογένεια του Βρετανού, στην ανατριχιαστική φωτογραφία απεικονίζεται ένας ηλικιωμένος συγγενής τους, ο οποίος ήταν θυμωμένος επειδή τον έκλεισαν σε γηροκομείο, λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.


«Εγώ απλά ήθελα να βγάλω μια φωτογραφία ενός πίνακα με έναν καταρράκτη που ήταν κρεμασμένος στον τοίχο, ωστόσο αντί αυτού είδα έναν δαίμονα!», εκμυστηρεύτηκε ο 42χρονος και συμπλήρωσε: «Μόλις έδειξα στους δικούς μου τη φωτογραφία άρχισαν όλοι να ουρλιάζουν και να τρέχουν μακριά. Δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο. Η οικογένειά μου πιστεύει ότι ένας συγγενής μας επέστρεψε από τον άλλο κόσμο για να στοιχειώσει το σπίτι μας».
Και μπορεί σε κάποιους που βλέπουν την απόκοσμη φωτογραφία από… μακριά να κρίνουν και να σχολιάζουν εκ του… ασφαλούς, ωστόσο η τρομάρα που πήρε η οικογένεια ήταν τέτοια που αποφάσισε να μετακομίσει σε νοικιαζόμενο σπίτι.
ΠΗΓΗ
Δείτε το… δαίμονα που φωτογράφισε Βρετανός στο στοιχειωμένο σπίτι των γονιών του! (photo) Δείτε το… δαίμονα που φωτογράφισε Βρετανός στο στοιχειωμένο σπίτι των γονιών του! (photo) Reviewed by Unknown on 09:00 Rating: 5
Από το Blogger.