ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ Κροκόδειλος έφαγε 10χρονο κορίτσι...ΕΙΚΟΝΕΣ που Κοβουν την ΑΝΑΣΑ


Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 10χρονο κορίτσι το οποίο δέχτηκε επίθεση από κροκόδειλο μπροστά στα μάτια του πατέρα της, μετέδωσε το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Skynews. Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην Ινδονησία και σύμφωνα με τον τραγικό πατέρα ο κροκόδειλος άρπαξε το άτυχο κορίτσι, το οποίο και τράβηξε μέσα στον ποταμό.

«Το θύμα έψαχνε για....
χελώνες με τον πατέρα και τον αδερφό της στην επαρχία Ιστ Νουσατενγκάρα», τόνισε ο εκπρόσωπος της τοπικής Αστυνομίας, Victor Mado Waton.
«Σύμφωνα με τις μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής ορισμένα κομμάτια από τα ρούχα του κοριτσιού, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα ίχνος του κοριτσιού», πρόσθεσε.
Δεν είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται επίθεση κροκοδείλου σε άνθρωπο στη συγκεκριμένη περιοχή. Τον προηγούμενο μήνα ένα αγόρι έχασε τη ζωή του όταν του επιτέθηκε ένας κροκόδειλος.
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ Κροκόδειλος έφαγε 10χρονο κορίτσι...ΕΙΚΟΝΕΣ που Κοβουν την ΑΝΑΣΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ Κροκόδειλος έφαγε 10χρονο κορίτσι...ΕΙΚΟΝΕΣ που Κοβουν την ΑΝΑΣΑ Reviewed by Unknown on 13:00 Rating: 5
Από το Blogger.