Χωριό στην Ισπανία πωλείται για 200.000 ευρώ!


Μπορεί το ποσό των 200.000 ευρώ να φαντάζει μεγάλο, ωστόσο γίνεται πολύ μικρό αν σκεφτεί κανείς πως με αυτά τα χρήματα δεν θα αγοράσει ένα μεγάλο σπίτι αλλά ένα ολόκληρο χωριό! 
Ο λόγος για το O Penso στην Ισπανία που είναι ακατοίκητο εδώ και 10 χρόνια, όταν πέθανε και ο τελευταίος του κάτοικος, και τώρα βγαίνει στο σφυρί αναζητώντας αγοραστή. Το χωριό καταλαμβάνει 100 στρέμματα και περιλαμβάνει έναν αχυρώνα και στάβλο για αγελάδες, αλλά και πολλά σπίτια που ωστόσο ωστόσο χρειάζονται αρκετή δουλειά για να γίνουν κατοικήσιμα. Το τοπίο είναι υπέροχο με πολλά δέντρα και μια κοιλάδα με ένα μικρό ποτάμι γεμάτο πέστροφες.

Στα πλεονεκτήματά του ας σημειωθεί ότι βρίσκεται μόλις 10 χιλιόμετρα μακριά από υπέροχες αμμώδεις παραλίες, που αποτελούν ένα από τα καλύτερα σημεία για σερφ στην Ευρώπη. Το χωριό, διαθέτει επίσης δωρεάν παροχή νερού από πηγάδι και ένα αρτοποιείο με πέτρινο φούρνο. Στους υποψήφιους αγοραστές συγκαταλέγονται Βρετανοί συνταξιούχοι ενώ ένας Ινδός έχει επίσης εκδηλώσει ενδιαφέρον να μετατρέψει το χωριουδάκι σε ένα κέντρο γιόγκα.



Χωριό στην Ισπανία πωλείται για 200.000 ευρώ! Χωριό στην Ισπανία πωλείται για 200.000 ευρώ! Reviewed by Unknown on 16:00 Rating: 5
Από το Blogger.