Προκλητικός ο πρόεδρος της Τσεχίας: Θα μπούμε στο ευρώ μόλις φύγει η Ελλάδα

Ένα περίπου μήνα αφότου εξέφρασε την επιθυμία του να...
βγει η Ελλάδα από το ευρώ, ο πρόεδρος της Τσεχίας, Μίλος Ζέμαν, προκαλεί ξανά.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg, ο Ζέμαν είπε την Κυριακή ότι θα αρχίσει να πιέζει για την ένταξη της χώρας του στη ζώνη του ευρώ, αμέσως μόλις αποχωρήσει η Ελλάδα από την Ευρωζώνη.
Η νέα δήλωση του Τσέχου προέδρου περί Grexit διαδέχεται τα όσα είχε πει στα τέλη Ιουλίου για την χώρα μας στην εφημερίδα «Mlada fronta Dnes».

Ο Μίλος Ζέμαν είχε ταχθεί τότε κατά της εισόδου της Τσεχίας στην Ευρωζώνη «για όσο διάστημα η Ελλάδα είναι μέρος της ζώνης του ευρώ και για όσο διάστημα οι φορολογούμενοι, περιλαμβανομένων των Τσέχων, πληρώνουν το ελληνικό χρέος».
Κατά τον Ζέμαν, η αναβολή θα ισχύει μέχρι να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ γεγονός που, όπως είχε πει ,θα ήθελε να συμβεί το συντομότερο δυνατόν.
http://newsone.gr/paraxena/232366-prokletikos-o-proedros-tes-tsechias-tha-mpoyme-sto-eyro-molis-phygei-e-ellada#sthash.Rco0InQn.dpuf
Προκλητικός ο πρόεδρος της Τσεχίας: Θα μπούμε στο ευρώ μόλις φύγει η Ελλάδα Προκλητικός ο πρόεδρος της Τσεχίας: Θα μπούμε στο ευρώ μόλις φύγει η Ελλάδα Reviewed by Unknown on 12:40 Rating: 5
Από το Blogger.