"Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΗΣ ISIS"! Η ΡΩΣΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ISIS ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!



Από τη Ρωσία μεταδίδεται η πληροφορία ότι "η Ελλάδα είναι ασφαλές καταφύγιο της ISIS", της τρομοκρατικής οργάνωσης των τζιχαντιστών η οποία έχει διεισδύσει και συνεχίζει να διεισδύει με πολλά μέλη της εντός...




της Ελλάδος! Πριν από 1-2 μήνες οι τζιχαντιστές της ISIS είχαν απειλήσει ευθέως τις χριστιανικές χώρες των Βαλκανίων (τους απίστους όπως έλεγαν) με τρομοκρατικά χτυπήματα (πάνω φωτό από το απειλητικό μήνυμα). Οι αθρόες καθημερινές εισβολές λαθρομεταναστών στην χώρα μας καθιστούν αδύνατη την ταυτοποίηση όλων των εισβολέων. Είναι σαφές λοιπόν ότι έχουν εισρεύσει και τρομοκράτες της ISIS. Αυτό το γνωρίζουν και οι κρατούντες. Άλλωστε το έχουν πει ήδη σε ανύποπτο χρόνο και ο Καμμένος και ο Κοτζιάς, αρμόδιοι υπουργοί!
Οι Ρώσοι λοιπόν γνωρίζουν ότι οι τζιχαντιστές βρίσκονται εντός Ελλάδος και ετοιμάζονται και οργανώνουν επίθεση σε βάρος της Ρωσίας στην Κριμαία. Θα συνενωθούν με Τούρκους ισσλαμιστές και άλλους από την Αλβανία και αφού προβούν σε τυφλά χτυπήματα σε βαλκανικές χώρες (ενδεχομένως και στην Ελλάδα) θα προχωρήσουν για να προκαλέσουν χτύπημα στην Κριμαία η οποία πρόσφατα πέρασε στον έλεγχο της Ρωσίας!


πηγη
"Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΗΣ ISIS"! Η ΡΩΣΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ISIS ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! "Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΗΣ ISIS"! Η ΡΩΣΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ISIS ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Reviewed by olablogs on 15:14 Rating: 5
Από το Blogger.