Τον παράτησε η σύντροφος του μετά από αυτό του τατουάζ που χτύπησε. (και πολύ καλά του έκανε)


Ένας μεθυσμένος Βρετανός αποφάσισε να κάνει αυτό το τατουάζ και μόλις το είδε η κοπέλα του τον παράτησε..
Τα Χριστούγεννα μετά από μια μεγάλη νύχτα αποφάσισε να χτυπήσει αυτό το τατουάζ. Ο 34χρονος άντρας της εξήγησε ότι πρόκειται για αστείο και εκμεταλλεύτηκε την νύχτα που ήταν μεθυσμένος για να σχεδιάσει ένα μεγάλο πέος στον αριστερό του μηρό! Μόλις γύρισε σπίτι του αυτή δεν γέλασε καθόλου με το αστείο και έφυγε μαζί με τα παιδιά τους.

Η Samantha μίλησε για τον θυμό της στην εφημερίδα Metro: «Για να φύγει αυτό από πάνω του θα πρέπει να ξοδέψουμε £ 1,000 (περίπου 1400 ευρώ). Το κόστος αυτό είναι ένα οικογενειακό ταξίδι για εμάς. Επίσης τι θα πει η κόρη μας μόλις τον δει σε μια πισίνα κάνοντας μπάνιο»
Το γεγονός αυτό κάνει μέχρι σήμερα τον γύρο του διαδικτύου. Ο ίδιος δήλωσε: «Δεν πίστευα ότι ένα αστείο μπορεί να καταστρέψει τη ζωή μου . Έχω καταρρεύσει, έχω χάσει την οικογένειά μου…»

Δείτε τις φωτογραφίες:

Τον παράτησε η σύντροφος του μετά από αυτό του τατουάζ που χτύπησε. (και πολύ καλά του έκανε) Τον παράτησε η σύντροφος του μετά από αυτό του τατουάζ που χτύπησε. (και πολύ καλά του έκανε) Reviewed by Unknown on 15:00 Rating: 5
Από το Blogger.