Αγρότης κυκλοφορεί… γυμνός (φωτό)

Κυκλοφορεί μονίμως γυμνός εδώ και σαράντα χρόνια, όχι από άποψη, αλλά από ανάγκη!
Ο λόγος για έναν 43χρονο Ινδό αγρότη Σουμπάλ από την Βεγγάζη ο οποίος από την ηλικία των πέντε ετών δεν φοράει ρούχο εξαιτίας της αλλεργίας που έχει, καθώς ακόμα και μόνο μία απλή κάλτσα, μπορεί να του προκαλέσει ανυπόφορους πόνους σε ολόκληρο το κορμί του.

«Από την παιδική ηλικία μου, δεν μπορούσα να φορέσω τα ρούχα στο δέρμα μου γιατί μου δίνει μια αίσθηση καψίματος και είναι αφόρητη.».
Δεν μπορεί ακόμη και να κοιμηθεί πάνω σε σεντόνια αφού το υλικό επηρεάζει το ευαίσθητο δέρμα του.
Ενώ πολλοί μπορεί να… σοκάρονται όταν αντικρίζουν έναν ώριμο άνδρα να περιφέρεται γυμνός μέσα σε ένα χωριό, ο ίδιος υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι στο χωριό του τον έχουν πλέον συνηθίσει.




«Οι γείτονές μου με έχουν συνηθίσει ευτυχώς και νομίζουν ότι είναι φυσιολογικό άρα δεν διαμαρτύρονται. Ξέρουν ότι είχα αυτό το θέμα για χρόνια και έτσι δεν με πειράζουν.»
Πάντως ο ίδιος αρνείται να πιστέψει ότι η αλλεργία τού έχει καταστρέψει την κοινωνική του ζωή και εξηγεί ότι πηγαίνει και σε γάμους, πάρτι, ακόμα και στον τοπικό ναό εντελώς γυμνός.


Ο καθηγητής Χάγιελ Γουίλιαμς, εκπρόσωπος του Βρετανικού Ιδρύματος Δέρματος, είπε ότι ο Σουμπάλ πιθανά πάσχει από μια μορφή Δυσαισθησίας, η οποία είναι μια δυσάρεστη αίσθηση όταν κάποιος αγγίξει το δέρμα του και συνήθως προκαλείται από βλάβη στα περιφερικά νεύρα.
Όπως εξηγεί: «Η δυσαισθησία περιλαμβάνει αίσθηση τρυπήματος από καρφίτσες και βελόνες, κάψιμο, τσούξιμο και αίσθηση ξυσίματος. Μπορεί να προκύψει από έναν αριθμό συνθηκών, όπως η διαβητική νευροπάθεια ή η σκλήρυνση κατά πλάκας. Συνήθως εμφανίζεται σε συγκεκριμένα μέρη του σώματος, όμως μερικές φορές, δεν είναι εμφανές το πρόβλημα».
Αγρότης κυκλοφορεί… γυμνός (φωτό) Αγρότης κυκλοφορεί… γυμνός (φωτό) Reviewed by Unknown on 14:00 Rating: 5
Από το Blogger.