Πνεύματα αρνούνται να «αναπαυθούν» σε παλιό εργοστάσιο στο Μπέρμπιχαμ (Εικόνες)



Ένα μυστηριώδες πρόσωπο φωτογραφήθηκε σε παράθυρο εργοστασίου στο Μπέρμπιχαμ, ενώ αρκετοί άνθρωποι έχουν βιώσει κάτι ασυνήθιστο στο κτήριο.

Η εικόνα (κάτω), η οποία ελήφθη έξω από το κτίριο γραφείων στο Taronis στην Άστον, είναι απλώς η τελευταία σε μια μακρά σειρά παραφυσικών φαινομένων που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια.

Προσωπικό του εργοστασίου έχουν αναφέρει αντικείμενα που μετακινούνται μόνα τους, δυνατούς θορύβους και ανεξήγητα κρύα σημεία, όπως μεταδίδει το Birmingham Mail.
Σε ένα περιστατικό, ενώ οι εργαζόμενοι έφτασαν στο κτίριο ένα πρωί, βρήκαν το μέρος πλημμυρισμένο. Βρέθηκε αργότερα ότι είχε σπάσει μια τουαλέτα στον επάνω όροφο, ωστόσο δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι κάποιος ήταν εκεί και κανένας από τους συναγερμούς δεν είχε ενεργοποιηθεί.

Ο διευθυντής της επιχείρησης Chris Ward κοιτά πλέον το ενδεχόμενο να ζητήσει την βοήθεια από διάμεσο για να ερευνήσει την υπόθεση!
«Το σκεφτόμουν δύο φορές για να πάω εκεί το βράδυ ενώ ένας από τους υπαλλήλους αρνήθηκε να πάει», είπε. «Ένα πελάτη τον είδαμε κατάλευκο από τον τρόμο. Ισχυρίστηκε ότι κάτι είδε που είχε έρθει από τον τοίχο.»

«Σίγουρα κάτι συμβαίνει. Μπορείτε να πάτε εκεί και η θερμοκρασία να πέσει τόσο πολύ που να μην μπορείτε να κρατήσετε την αναπνοή σας. Στο μέρος είμαστε εδώ και έξι χρόνια όταν οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες μας επισκέφθηκαν και το πρώτο τους ερώτημα ήταν, αν έχετε δει το φάντασμα;», καταλήγει ο Chris Ward.
Πνεύματα αρνούνται να «αναπαυθούν» σε παλιό εργοστάσιο στο Μπέρμπιχαμ (Εικόνες) Πνεύματα αρνούνται να «αναπαυθούν» σε παλιό εργοστάσιο στο Μπέρμπιχαμ (Εικόνες) Reviewed by Unknown on 13:00 Rating: 5
Από το Blogger.