Ρίχνει υγρό πιάτων μέσα στην τουαλέτα. Δείτε γιατί! (BINTEO)


Με αυτό το εξαιρετικά χρήσιμο βίντεο των Build.com θα μάθετε πώς μπορείτε εύκολα και γρήγορα να απομακρύνετε από τη λεκάνη της τουαλέτας σας το χαρτί που σας έπεσε. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι απορρυπαντικό πιάτων.
Ρίξτε αρκετή ποσότητα από το απορρυπαντικό σας μέσα στη λεκάνη. Προσθέστε ένα μπολ ζεστού νερού και αφήστε το για μερικά λεπτά, συνήθως από 3 ως 20. Επαναλάβετε τη διαδικασία και θα δείτε τα αποτελέσματα.

 Το απορρυπαντικό λιπαίνει την είσοδο και την απελευθερώνει ώστε να αποφύγετε άλλες διαδικασίες που μπορεί να είναι πιο κοπιαστικές ή χρονοβόρες.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαλακτικό ρούχων εφόσον κάνει σχεδόν την ίδια δουλειά με το απορρυπαντικό πιάτων ή και καθαριστικό τουαλέτας. Όπως επισημαίνετε, κάθε περίπτωση και απόφραξη είναι διαφορετική και αυτό το κόλπο ίσως να μην έχει πάντα το ανάλογο αποτέλεσμα.
Δείτε αναλυτικά τη διαδικασία που θα σας λύσει τα χέρια στο παρακάτω μικρής διάρκειας βίντεο και ίσως σας φανεί χρήσιμο.

Δείτε το βίντεο

Ρίχνει υγρό πιάτων μέσα στην τουαλέτα. Δείτε γιατί! (BINTEO) Ρίχνει υγρό πιάτων μέσα στην τουαλέτα. Δείτε γιατί! (BINTEO) Reviewed by Unknown on 15:00 Rating: 5
Από το Blogger.