Σοκ: Αυτή είναι η βάναυση τιμωρία των Κινέζων εργαζομένων που δεν κάνουν πωλήσεις!

Αντιδράσεις έχουν προκληθεί στο διαδίκτυο μετά την δημοσίευση φωτογραφιών που δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο πολλές εταιρείες τιμωρούν τους πωλητές που δεν πετυχαίνουν τους στόχους τους.

Think your boss is #SOB or #DOB? Here’s a shake-up from, where else, #China #SalesTargets http://t.co/cAHhYq3QzW pic.twitter.com/NpUJaid344
— Newspauper (@ippusultan) October 5, 2015

Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν στο Weibο, μια Κινεζική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας την οργή των χρηστών του διαδικτύου. Αυτές δείχνουν δεκάδες ανθρώπους να σέρνονται γονατιστοί σε προβλήτα της πόλης Τσεντσόου, με ορισμένους να κλαίνε από τον πόνο και την ντροπή.



Το περιστατικό έλαβε χώρα την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, ημέρα που οι Κινέζοι δεν εργάζονται, λόγω εθνικής εορτής. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τα ρούχα πολλών πωλητών είχαν φθαρεί εξαιτίας της τιμωρίας.
Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό ποια εταιρεία ακολουθεί αυτές τις τακτικές, όμως οι συγκεκριμένες εικόνες δεν είναι πρωτόγνωρες. Παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί πριν δύο χρόνια από εταιρεία καλλυντικών, ενώ είχε ακουστεί ότι άλλες εταιρείες αναγκάζουν πολλούς εργαζομένους να τρέχουν ημίγυμνοι στους δρόμους.

Σοκ: Αυτή είναι η βάναυση τιμωρία των Κινέζων εργαζομένων που δεν κάνουν πωλήσεις! Σοκ: Αυτή είναι η βάναυση τιμωρία των Κινέζων εργαζομένων που δεν κάνουν πωλήσεις! Reviewed by Unknown on 22:00 Rating: 5
Από το Blogger.