Καταπληκτικές φωτογραφίες από γυμνά σώματα βουτηγμένα στο μέλι

Καταπληκτικές φωτογραφίες από γυμνά σώματα βουτηγμένα στο μέλιΑυτά έχει η τέχνη! Βίντεο και φωτογραφίες από την μοναδική φωτογράφιση του καλλιτέχνη Blake Little από το Λος Άντζελες!
Αυτή η εξαιρετική σειρά ανήκει στην πιο πρόσφατη μονογραφία του, που ονομάζεται Preservation (Συντήρηση) την οποία παρουσίαζε στην γκαλερί "Kopeikin" στην Καλιφόρνια.



Όπως αναγράφεται στο βιογραφικό του:
Ο Blake Little είναι από τους πιο γνωστούς φωτογράφους στο Λος Άντζελες συγκεκριμένα είναι γνωστός για την ικανότητά του να φωτογραφίζει την ενέργεια και την προσωπικότητα του θέματός του.
Είναι ο αγαπημένος φωτογράφος των διασημοτήτων λόγω των πορτρέτων του, και πιο συγκεκριμένα έχει συνεργαστεί με τους διάσημους:
Jeff Bridges, Julianne Moore, Steve Carell, Samuel L. Jackson, Gwyneth Paltrow, Tom Cruise, Aaron Eckhart, Marcia Cross, Colin Powell, Kevin Spacey. k.d. lang, 50 Cent, Iggy Pop, Glenn Close, Jane Fonda, Jack Black, Adrien Brody, and Jane Lynch και πολλούς ακόμα.
Έχει κάνει φωτογραφίσεις όπως για το περιοδικό Times του Λονδίνου, το Entertainment Weekly, People, Time, τα περιοδικά Λος Άντζελες και το ESPN.
Στο βίντεο θα δεις πως έγινε η φωτογράφιση.


Preservation
bx9ldu5letpr2tzahzij.jpg

10.Riot_2013_36x48PigmentPrintx-768x1024.jpg

qmflzd03ylbtiwvg6wih.jpg

ugawxd58vgw1maisjiik.jpg

ncc0rasmujksxnhzxtbu.jpg

chohhhqilfdh8uohtern.jpg

htbet4joy9b6pgpm4lag.jpg

idvqnbcrmxf5xuyym1qe.jpg

m3scz0pjgoni1luilmai.jpg

πηγη
Καταπληκτικές φωτογραφίες από γυμνά σώματα βουτηγμένα στο μέλι Καταπληκτικές φωτογραφίες από γυμνά σώματα βουτηγμένα στο μέλι Reviewed by olablogs on 18:30 Rating: 5
Από το Blogger.