Βαπτίζουν δαιμόνια εξωγήινους, (Alien), αυριανούς επικυρίαρχους [Βίντεο]

Ένα «περίεργο» περιστατικό που έγινε πριν από μερικά χρόνια έξω από το Μπίρμπιχαμ της Αγγλίας, έγινε πρόφαση και αφορμή για να προπαγανδιστεί η άποψη ότι μεταξύ μας κυκλοφορούν εξωγήινοι, άνθρωποι» ειδικών ικανοτήτων», στους οποίους αύριο θα πρέπει φυσιολογικά να υποταχτούμε Με την διαφορά όμως, ότι τα δαιμόνια οργιάζουν με επίδειξη ασυνήθιστων δυνάμεων και με κύριο στόχο να «δηλητηριάσουν» την αληθινή μας πίστη.

Το πραγματικά εκπληκτικό και πολύ περίεργο αυτό περιστατικό που σημειωτέον κινηματογραφήθηκε με τέτοια ευκολία που δημιουργεί υπόνοιες για το στημένο του πράγματος, δείχνει δυο περίεργα όντα, δυο γυναίκες Σουηδέζες που κάνουν βόλτα στο κεντρικό διάζωμα σε ένα δρόμο ταχείας κυκλοφορίας.
Τα δυο αυτά άτομα ξαφνικά ξεχύνονται κυριολεκτικά στον δρόμο και πέφτουν με ορμή επάνω σε δυο διερχόμενα αυτοκίνητα. Το δυστύχημα είναι πολύ βίαιο και ήταν αδύνατο να επιζήσουν. Σε λίγο καταφθάνουν περιπολικά και ασθενοφόρα.
Και τότε συνέβη το εκπληκτικό. Όχι μόνο δεν είχαν σκοτωθεί, αλλά σηκωθήκαν με μια εκπληκτική δύναμη και προσπάθησαν να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς. Οι εικόνες είναι καταπληκτικές. Το συμπέρασμα όμως μας βάζει σε πολλές σκέψεις.
Αυτοί που υποτίθεται ότι σαν αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν το συμβάν, κατέληξαν στο συμπέρασμα που το πρόβαλλαν ότι κυκλοφορούν άτομα με ανώτερες δυνάμεις και με μια προοπτική αύριο αυτά τα άτομα να μας κυβερνούν, θέλουμε δεν θέλουμε.
Δηλαδή τα γνωστά σενάρια περί εξωγήινων και περί ανώτερων όντων.
Σενάρια που όμως εξουδετερώνουν ντεφάκτο κάθε διάσταση πίστεως και ανάγουν την θρησκευτική μας πίστη σε ένα ωραίο «παραμύθι» που ήρθε η ώρα να καταργηθεί!
Σε εμάς όμως αυτή η ιστορία μας παραπέμπει στην περικοπή από το κατά Ματθαίον κεφ, 17.14-18:
14 Καὶ ἐλθόντων αὐτῶν πρὸς τὸν ὄχλον προσῆλθεν αὐτῷ ἄνθρωπος γονυπετῶν αὐτὸν καὶ λέγων·
15 Κύριε, ἐλέησόν μου τὸν υἱόν, ὅτι σεληνιάζεται καὶ κακῶς πάσχει· πολλάκις γὰρ πίπτει εἰς τὸ πῦρ καὶ πολλάκις εἰς τὸ ὕδωρ.
16 καὶ προσήνεγκα αὐτὸν τοῖς μαθηταῖς σου, καὶ οὐκ ἠδυνήθησαν αὐτὸν θεραπεῦσαι.
17 ἀποκριθεὶς δὲ ὁ ᾿Ιησοῦς εἶπεν· ὦ γενεὰ ἄπιστος καὶ διεστραμμένη! ἕως πότε ἔσομαι μεθ᾿ ὑμῶν; ἕως πότε ἀνέξομαι ὑμῶν; φέρετέ μοι αὐτὸν ὧδε.
18 καὶ ἐπετίμησεν αὐτῷ ὁ ᾿Ιησοῦς, καὶ ἐξῆλθεν ἀπ᾿ αὐτοῦ τὸ δαιμόνιον καὶ ἐθεραπεύθη ὁ παῖς ἀπὸ τῆς ὥρας ἐκείνης.
Διαβάστε και το βιβλίο του Αμερικανού Αγίου, Σεραφείμ Ρόουζ, «Η Ορθοδοξία και η Θρησκεία του Μέλλοντος»


Βαπτίζουν δαιμόνια εξωγήινους, (Alien), αυριανούς επικυρίαρχους [Βίντεο] Βαπτίζουν δαιμόνια εξωγήινους, (Alien), αυριανούς επικυρίαρχους [Βίντεο] Reviewed by Unknown on 00:30 Rating: 5
Από το Blogger.